Obnoviť stránku

Remington S5500 Sleek & Smooth Slim

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington S5500 Sleek & Smooth Slim

Žehlička na vlasy REMINGTON S5500 Sleek & Smooth Slim urobí vaše vlasy rovné a žiarivé počas minútky.Táto žehlička má maximálnu prevádzkovú teplotu 210 ° C, ktoré je schopná dosiahnuť už počas 15 sekúnd.Zdokonalený keramický povrch, ktorý je dlhší než u štandardných prístrojov, zaistí dvakrát hladší sklz a trikrát trvalejší výsledok.Digitálny ukazovateľ teploty a LCD zámok je u takto kvalitného výrobku samozrejmosťou.
110 mm dlhé úzke plochy sú kombinované s plávajúcimi plochami a zaisťujú dokonalé vyrovnanie.V prípade potreby je možné uzamknúť kĺb žehliacich klieští.Prístroj je dodávaný spoločne s teplovzdorným puzdrom a je na neho výrobcom poskytovaná nadštandardná a exkluzívne záruka na tri roky.
Parametre a špecifikácie:
Materiál: keramické doštičky
Teplota:
150 - 230 ° C
Ďalšie funkcie:
Turbo Boost
rýchle zahriatie počas 15 sekúnd
plávajúce plochy pre dokonalé vyrovnanie
uzamykateľný kĺb
automatické vypnutie po 60 minútach
LCD zámok
Digitálny displej
Príslušenstvo:
Teplovzdorné púzdro
Záruka:
traja roky
Kód:  EAT5122f
Produktové číslo:  S5500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17