Obnoviť stránku

Remington NE3450 Nano Series

Nano Series
4,5 86 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Remington NE3450 Nano Series


Hygiena
 

Hygienický zastrihávač

Teraz môžete rýchlo a jednoducho odstrániť nevítané chĺpky nielen z nosa, uší a obočia, ale aj z horšie dostupných oblastí, ako sú fúzy a strnisko. Všetko s pokojným vedomím toho, že tento šikovný zastrihávač vám zjednoduší prípravu a budete opúšťať dom s vysokým sebavedomím. Obsahuje lítiovú batériu, ktorá garantuje dlhodobé a efektívne zastrihnutie.


Čistota nadovšetko

Čo sa týka nosa, uší a iných citlivých oblastí tváre, Remington rozumie dôležitosti udržania čistoty a dobrej hygieny. Zastrihávač je navrhnutý s inteligentnou, umývateľnou hlavicou na jednoduchú údržbu, zaisťujúcu tú najlepšiu hygienu všetkých čias. Aby ste zaistili ľahkú údržbu jednoducho odpojte hlavicu a po celej dĺžke umyte. Povrch čepelí je upravený anti-mikrobiálnym nanostriebrom, ktoré odpudzuje baktérie a zamedzuje ich ďalšiemu rastu, čím sa znižuje pravdepodobnosť podráždenia kože.

Omyvatelnost
 

Pohodlnost
 

Pohodlie na prvom mieste

Prináša vám presné, bezpečné a jednoduché zastrihávanie tam, kde ho potrebujete s ochranou citlivých oblastí tváre, bez nechcených škrabancov a porezania. Je navrhnutý s vertikálnym zastrihávačom, vďaka ktorému máte ľahší prístup k nosu a ušiam, rovnako tak, ako vám zaručí presnejšie zastrihávanie, čo sa týka tvarovania fúzov, strniska alebo obočia. Zastrihávač je tiež vybavený technológiou ''Comfort trim'', ktorá vám umožní bezpečné a jednoduché použitie.


 

Mokré a suché zastrihávanie

Hygienický zastrihávač Nano ponúka kompletný zastrihávací zážitok. Strihač vrátane praktického príslušenstva bude spĺňať aj tie najprísnejšie kritériá, ktoré máte. Súčasťou samotného strojčeka sú tiež 2 výmenné hlavy (vertikálny zastrihávač s otvorom na jednoduché čistenie a detailný zastrihávač s nastaviteľným hrebeňom), a hrebienky na vertikálne zastrihnutie.

Funkce

Vlastnosti produktu:

  • Anti-mikrobiálne nanostriebro na hygienickejšie zastrihávanie
  • 2 vymeniteľné hlavy:
    • Vertikálny zastrihávač s otvorom na jednoduché čistenie
    • Rotačná hlava na chĺpky v nose a ušiach
  • Technoligy "Comfort Trim" - bezpečné a jednoduché použitie
  • Hrebienky na vertikálne zastrihnutie
  • Oplachovateľný s očkom na jednoduché uskladnenie v sprche
  • Batériový 1x AA (je súčasťou balenia)

Obsah balenia:

  • Vertikálny zastrihávač s otvorom na jednoduché čistenie
  • Rotačná hlava na chĺpky v nose a ušiach
Kód:  REMZCH02
Produktové číslo:  43171570100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17