Obnoviť stránku

Remington MB6550

3,8 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Remington MB6550


Dokonale rovnomerné zastrihávanie

Zastrihávač fúzov Remington MB6550 obsahuje jedinečnú tvarujúcu súpravu na briadku s odsávačom fúzov. S kvalitnými titánovými čepieľkami dosiahnete bez námahy presne taký vzhľad, aký očakávate. Vstavaná vákuová technika efektívne odsáva odstrihnuté chĺpky. Vaše umývadlo tak zostane čisté a chĺpky nezostávajú v tele zastrihávača.


2 výmenné hlavice s odsávaním

Pomocou širokého planžetového zastrihávača s nastaviteľným prídavným hrebeňom zastrihnete dĺžku fúzov, upravíte ich šírku alebo konkrétny tvar. Precízny zastrihávač je ideálny na zastrihávanie konkrétných partií alebo tvarovanie briadky a fúzov.


Nastaviteľný hrebeň

K dispozícii je nastaviteľný hrebeň, ktorý vám umožní zastrihnúť briadku do rôznych štýlov a dĺžok. Na bezpečné prenášanie je súčasťou balenia praktické puzdro. V balení nájdete hrebene na zastrihnutie v dĺžkach 3, 6, 9 a 12 mm.


Dobíjacia batéria s výdržou 60 minút

O pohon zastrihávača sa stará lítiová batéria, ktorá poskytne až 60 minút prevádzky bez kábla a jej dobitie zaberie necelých 5 hodín. Len čo je strojček nabitý, môžete ho použiť prakticky kdekoľvek, kde nemáte prístup k sieťovému napájaniu. Bez kábla je navyše manipulácia so strojčekom oveľa jednoduchšia.

Kód:  REMZVO03
Produktové číslo:  43166560110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11