Obnoviť stránku

Remington IPL8500 I-LIGHT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington IPL8500 I-LIGHT

 
 
Remington IPL8500 I-LIGHT

IPL epilátor Remington IPL8500 I-LIGHT

 

Snívate o dlhodobo hladkej pokožke bez chĺpkov, ale nechcete trpieť pri depilácii? Potom je IPL epilátor Remington IPL8500 I-LIGHT stvorený práve pre vás. Vďaka najnovšej IPL technológii sa môžete chĺpkov zbaviť už nastálo. Táto technológia poškodí rovno korene chĺpkov v koži. Voliť možno z 3 módov – výkonný, citlivý a expresný, ktoré si zvolíte presne podľa vašich aktuálnych potrieb. To všetko v pohodlí vášho domova.

Hlavné benefity

Remington IPL8500 I-LIGHT

Inteligentné senzory pleti

 

IPL epilátor Remington IPL8500 I-LIGHT je perfektná voľba na odstránenie všetkých nežiaducich chĺpkov. Inteligentné senzory pleti sú zabudované v rukoväti, takže neustále monitorujú tón pokožky. Vykonajú stovky snímaní a analýz pokožky a optimálne prispôsobia výkon prístroja na bezpečné a efektívne odstránenie chĺpkov.

Remington IPL8500 I-LIGHT

Intenzívne pulzné svetlo

 

Remington IPL8500 I-LIGHT prichádza s pokročilou technológiou PROPULSE, ktorá funguje na princípe zahriatia korienku chĺpku presným zameraním svetelnej energie a následného porušenia jeho rastového cyklu. Svetelná energia sa potom absorbuje v melaníne chĺpku a zároveň potláča jeho rast. Chĺpok potom rastie pomalšie a pokožka vydrží hladká dlhšiu dobu.

Remington IPL8500 I-LIGHT

Dva nadstavce

 

Remington IPL8500 I-LIGHT je absolútne šetrný k vašej pokožke. Ľahko sa ovláda vďaka trom módom, nadstavcu na telo a precíznemu nadstavcu. Dokonale ošetríte tvár, oblasť bikín aj celé vaše telo. Docieliť hladkú pokožku nebolo nikdy jednoduchšie.

Remington IPL8500 I-LIGHT

Expresný mód na rýchlejšie ošetrenie

 

Precízne ošetrenie celého tela trvá približne 43 minút. Remington IPL8500 I-LIGHT ponúka tiež expresný mód, ktorý využijete vo chvíli, keď práve nemáte veľa času navyše. Tento mód vám umožní ošetriť celé telo za krásnych 15 minút. Na dosiahnutie lepšieho výsledku sa pri použití expresného módu odporúča ošetrenie ešte niekoľkokrát zopakovať, aby bola pokožka dokonale hladká.

Remington IPL8500 I-LIGHT

Praktický epilátor Remington IPL8500 I-LIGHT

 

Ergonomicky tvarovaná rukoväť epilátora Remington IPL8500 I-LIGHT padne príjemne do ruky a manipulácia s prístrojom je naozaj jednoduchá. Nie je ani potrebné meniť žiarovku. LED diódy indikujú úroveň energie a 300 000 zábleskov každé 3 sekundy.

Funkcie produktu

Remington IPL8500 I-LIGHT


Technológia IPL ProPulse

Remington IPL8500 I-LIGHT


Klinicky testované

Remington IPL8500 I-LIGHT


Výkonný

Remington IPL8500 I-LIGHT


Až 300 000 zábleskov

Remington IPL8500 I-LIGHT


Dva nadstavce

Obsah balenia

Remington IPL8500 I-LIGHT

Adaptér a kábel

Puzdro na uskladnenie

Utierka

Manuál

Záruka 5 rokov + 1 rok navyše pri online registrácii produktu do 28 dní od nákupu

Alza.sk Remington

Garancia 5 + 1

Pretože Remington si stojí za kvalitou svojich produktov, ponúka na produkt predĺženú 5-ročnú záruku. Ak urobíte do 28 dní od nákupu online registráciu produktu tu, získate zdarma 1 rok záruky navyše!

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Využitie

Využitie Tvár, Nohy, Intímne partie, Chrbát, Telo

Typ

Typ IPL

Určenie

Určenie Dámske

Vybavenie a funkcie

Funkcie Snímač odtieňa pokožky
Počet nadstavcov 2
Počet hlavíc 1
Obsah balenia Puzdro/taštička

Vlastnosti

Počet režimov 3

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  REMEP872
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09