Obnoviť stránku

Remington IPL6780 E51 i-LIGHT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington IPL6780 E51 i-LIGHT


Dokonale hladká pokožka

Produkt iLIGHT od značky Remington je bezpečná a bezbolestná možnosť odstránenia chĺpkov z vášho tela i tváre. Zahoďte žiletky a voskové pásky a užite si trvalé výsledky už po 3 ošetreniach. Je natoľko jednoduchý, že ho môžete používať aj v pohodlí vášho domova a ušetrí váš čas strávený v salónoch krásy s možnosťou zbaviť sa chĺpkov kedykoľvek chcete.


Kľúčové vlastnosti

  • Epilátor IPL vhodný pre ženy aj mužov
  • Integrovaný senzor odtieňu pleti
  • Bezpečné a efektívne používanie
  • Až päť možností nastavenia intenzity
  • Zabudované čidlo kontaktu s pokožkou
  • Žiarovka so 150 000 zábleskami
  • Klinicky testované

Zbavte sa chĺpkov už po troch ošetreniach

Inteligentná funkcia Multi Flash vám umožňuje zbaviť sa chĺpkov po iba 3 ošetreniach. Jednoducho ošetrite požadovanú oblasť vášho tela raz za dva týždne po dobu 6 týždňov. Ešte pred kúpou produktu si pomocou senzora skontrolujte, či je váš odtieň pokožky vhodný pre ošetrenie pomocou IPL.


Záruka trvalých výsledkov

Unikátna technológia Remington ProPulse využíva inovatívny pokrok depilácie, ktorý je navrhnutý pre všetky vaše potreby pri odstraňovaní chĺpkov. Táto technológia využíva klinicky overený IPL systém, ktorého cieľom je zničenie chĺpkov už od korienkov. Zárukou sú trvalé výsledky a hebká pokožka.


Šetrný k vašej pokožke

Žiarovka prístroja nevyžaduje žiadne ďalšie náklady, pretože nie je potrebná jej výmena. O 50 % väčšie pulzné okienko s ochranným UV filtrom ochráni vašu pokožku pred podráždením a navyše sa ľahko aplikuje na požadované oblasti. Pre dokonalé výsledky epilátor umožňuje zvoliť z piatich stupňov intenzity.

 

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  REMEPI04
Produktové číslo:  42059560100  
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19