Obnoviť stránku

Remington IPL6500 i-Light Pro

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington IPL6500 i-Light Pro


Rýchle a trvalé výsledky

S epilátorom Remington IPL6500 i-Light Pro s inovatívnou IPL technológiou docielite počas krátkej doby krásne hladkú pokožku na tele aj tvári. Odstraňujte chĺpky z pohodlia vášho domova, dosiahnite skvelé výsledky ako z profesionálneho salónu a užívajte si hodvábnu pokožku každý deň.


Dokonale hladká pokožka s Remington IPL6500 i-Light Pro

Unikátna technológia epilátora Remington IPL6500 i-Light Pro využíva inovatívny pokrok depilovania, ktorý je navrhnutý pre všetky vaše potreby pri odstraňovaní chĺpkov. Táto technológia využíva klinicky overený IPL systém, ktorého cieľom je zničenie chĺpkov už od korienkov. Zárukou sú trvalé výsledky a hodvábna pokožka.


O 50 % väčšie pulzné okienko

O 50 % väčšie pulzné okienko s ochranným UV filtrom ochráni vašu pokožku pred podráždením, a navyše sa ľahko aplikuje na požadovanej oblasti. Pre dokonalé výsledky epilátor Remington IPL6500 i-Light Pro umožňuje zvoliť z 5 stupňov intenzity. V príslušenstve nájdete tvárový nadstavec s rýchlosťou záblesku každé 4 sekundy.


Epilátor Remington IPL6500 i-Light Pro je vhodný pre ženy aj mužov

Výhodou tohto prístroja je rovnaká účinnosť ako na mužskom, tak aj ženskom tele. Bez problémov môžete ošetrovať oblasti chrbta, ramien aj hrudníka. Používanie epilátora Remington IPL6500 i-Light Pro je veľmi ľahké, najmä vďaka pohodlnej rukoväti a ergonomickému dizajnu. Žiarovka Infinity nepotrebuje ďalšie náklady a už nikdy ju nebudete musieť meniť.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Ocenenia

Ocenenia dTest

Využitie

Využitie Tvár, Nohy, Intímne partie, Chrbát, Telo

Typ

Typ IPL

Určenie

Určenie Dámske, Pánske

Vybavenie a funkcie

Funkcie UV filter, Snímač odtieňa pokožky
Počet nadstavcov 2

Vlastnosti

Počet režimov 5

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  REMIPL06
Produktové číslo:  42053560100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02