Obnoviť stránku

Remington HC5700 E51 PrecisionCut Hair Clipper

4,5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Remington HC5700 E51 PrecisionCut Hair Clipper


Účes ako zo salóna

Precízna úprava vlasov nebola nikdy jednoduchšia. Získajte svoju požadovanú dĺžku a dosiahnite výsledky hodné návštevy salóna vďaka nášmu precíznemu zastrihávaču v pohodlí vášho domova. Udržiavajte si svoj vzhľad alebo ho zmeňte na celkom nový a to vďaka jednému prístroju. Tento zastrihávač je veľmi jednoduchý na údržbu, iba vysuniete čepele a umyjete ich pod vodou. Naozaj je to tak jednoduché.


Kľúčové vlastnosti

  • Zdokonalená geometria čepelí pre efektné zastrihnutie
  • Lítiová batéria - pre dosiahnutie optimálneho výkonu aj s nízkou úrovňou nabitia
  • Doba prevádzky až 75 minút
  • Zakončenie čepelí šetrné k pokožke
  • Funkcia Turbo Boost
  • Vyberateľné a umývateľné čepele
  • USB nabíjanie
  • LED ukazovateľ nabitia

Dokonalé prispôsobenie

Posuvný prepínač na bočnej strane zastrihávača umožňuje jednoduché prispôsobenie dĺžky zastrihnutia, takže môžete prispôsobiť účes vašim požiadavkám. Titánový povrch čepelí AcuAngle umožní ich dlhotrvajúce a flexibilné použitie. A navyše, funkcia Turbo Boost vám poskytne mimoriadny výkon jednoduchým stlačením tlačidla.


Bezkáblová prevádzka batérie

Zdokonalená geometria čepelí sa postará o efektné a presnejšie zastrihávanie. Určite uvítate prispôsobivé hrebienky SlideSelect s automatickým zámkom. Lítiová batéria s dobou prevádzky až 75 minút vám zabezpečí dosiahnutie rýchleho a presného zastrihnutia a vďaka zdokonalenému LED ukazovateľu nabitia sa stane nečakané vybitie počas zastrihávania minulosťou. 

 
Kód:  REMZT007
Produktové číslo:  43197560100 
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17