Obnoviť stránku

Remington H0747 Jumbo Rollers

4,5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington H0747 Jumbo Rollers

Elektrické natáčky Remington H0747 Jumbo Rollers sú nepostrádateľným spoločníkom vhodným pre každú ženu milujúcu odolné, dlhotrvajúce a predovšetkým nadýchané vlny. Celý systém disponuje hneď niekoľkými technológiami a vychytávkami, vďaka ktorým uspokojí aj tie najnáročnejšie dámy.

12 zamatovo jemných natáčok spoločne s iónovou technológiou zaručí tie najlepšie ak vašim vlasom najjemnejšie možné výsledky. Okrem toho je v každej z nich umiestnené exkluzívne voskové jadro , Ktoré nielen že zaistí veľmi rýchle vytvarovanie účesu, ale tiež jeho dlhodobejšie styling. Navyše je celý systém vybavený 12 farebne odlíšenými klipsami a 12 Pineta, s ktorými máte všetko, čo potrebujete.

Jednoducho povedzte stop zbytočné a najmä finančne náročné návšteve profesionálneho salónu a vytvorte všetko u vás doma.

  • 12 zamatovo jemných natáčok (2 veľkosti: 4x 43 mm, 8x 38 mm)
  • Exkluzívne voskové jadro na udržanie vysokej teploty, rýchlejšie vytvarovanie vlasov a dlhodobejší styling
  • Keramika s iónovou technológiou pre lesklé vlasy bez krepovatenia
  • Kontrolka zapojenia
  • 12 farebne odlíšených klipsov na jednoduché pripevnenie natáčok
  • 12 farebne odlíšených pinetiek
  • Studené konce natáčok

Kód:  REMNV002
Produktové číslo:  45321560100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07