Obnoviť stránku

Remington FC1500 E51

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington FC1500 E51


Dokonalé čistenie pleti

Vďaka pánskej čistiacej sade na tvár Remington FC1500 budete vyzerať plný energie a to len za 60 sekúnd. Sada regeneruje unavene vyzerajúcu kožu a dodáva tvári čerstvý a zdravý vzhľad bez ohľadu na to, ako náročný deň zrovna máte za sebou.


Kľúčové vlastnosti čistiace sady Remington FC1500

  • Čistiaca sada pre dokonale čistú pokožku
  • 2 rýchlosti
  • Vstavaná batéria s výdržou 30 minút
  • Vodoodolné telo
  • Rotačná a vibrujúca technológia
  • Pulzný časovač
  • Štetec s aktívnym uhlím

Odstráni všetky nečistoty

Rotačný štetec s aktívnym uhlím a vibrujúcou technológiou je určený pre každodenné hĺbkové čistenie pokožky. Účinne odstraňuje nečistoty a ďalšie škodlivé látky z upchatých pórov, takže vaša tvár získa čerstvejší vzhľad.


Dôkladná príprava pred holením

Vďaka zmäkčovaniu a zdvíhanie chĺpkov je čistiaci sada Remington FC1500 perfektná prípravou pred holením. Pri mokrom holení minimalizuje podráždenie pokožky a pomáha predchádzať tvorbe chĺpkov. Intuitívny pulzný časovač poskytuje 3× 20 sekundové časované impulzy, ktoré vám pomôžu dosiahnuť dokonalú čistotu vo všetkých kľúčových oblastiach ako sú líca a čelo.


Vodoodolné telo

Vďaka malému a kompaktnému telu sa s prístroj pohodlne ovláda a ľahko skladuje, čo uvítate napr. na cestách. O napájanie čistiacej sady sa postará vstavaný akumulátor. Vďaka vodoodolnému telu môžete prístroj bez problémov používať aj v sprche.

 
Kód:  REMIN220
Produktové číslo:  47014560100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07