Obnoviť stránku

Remington D3010 Power Dry

4,7 245 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

Remington D3010 Power Dry

Prvotriedny sušič vlasov od značky Remington pre rýchlu, efektívnu a zdravú úpravu vlasov. S týmto skvelým pomocníkom vykúzlite na vašej hlave profesionálne účesy už behom pár minút a navyše v teple vášho domova.

Keramický povrch nástrojov obsahuje hodvábne proteíny a ióny, ktoré vlasom dodajú perfektne lesklý a zdravý vzhľad v niekoľkých málo krokoch. Teraz môžete vytvoriť dokonalý účes v salónovej kvalite bez pomoci profesionálov, a k tomu v pohodlí vášho domova!

Fén Remington D3010 Power Dry vás uchváti nielen svojím profesionálnym vysokým výkonom 2000 W, ale takisto aj možnosťou výberu z 3 dostupných teplôt a 2 rýchlostí fúkania, pričom nechýba ani funkcia eco, vďaka ktorej vysúšaním spotrebujete omnoho menej elektrickej energie. Voľbou fénovania pomocou studeného vzduchu potom účes spoľahlivo zafixujete a dosiahnete jeho perfektne hladkého a hebkého vzhľadu.

Fén Remington Power Dry je vybavený generátorom iónov a hodvábne keramickou mriežkou pre účinné posilnenie vlasových vlákien a maximálny lesk bez nežiadúceho krepovatenia. Sušič navyše disponuje  úzkym koncentrátorom vzduchu, vďaka ktorému si vytvoríte vami požadovaný styling ľahko a rýchlo.

Hlavné prednosti výrobku:

  • Výkon 2000 Wattov
  • Keramicko- ionizačná mriežka pre dokonalé rozloženie teplôt a lesk bez krepovatenia
  • 3 teploty/2 rýchlosti
  • Eko nastavenia - nastavenie strednej teploty šetrí energiu
  • Studená vlna
  • Koncentrátor
  • Odnímateľná zadná mriežka pre ľahké čistenie
  • Očko na zavesenie

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 1,8 m
Nadstavce Koncentrátor

Farba

Farba Čierna
Kód:  REMVV002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  45358560100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11