Obnoviť stránku

Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit

Prvotriedna kulma Styler Kit z kolekcie nástrojov Your Style od značky Remington pre extra rýchlu, efektívnu a zdravú úpravu vlasov. S týmto skvelým pomocníkom vykúzlite na vašej hlave vysoko profesionálne a uchvacujúce účesy už behom pár minút a navyše v teple vášho domova.

Stylingová kolekcia Your Style

Unikátna kolekcia profesionálnych nástrojov Your Style na úpravu vlasov prichádza v štýlovom dizajne ladenom do prepychovej kombinácie fialovej, čiernej a zlatej farby. Všetky prístroje z tejto prémiovej rady sú navrhnuté tak, aby sa postarali o luxusný a individuálny styling vašich vlasov.

Dávate prednosť romantickým lokniam, alebo roztomilým kudrlinkám? Výberom z niekoľkých možných nástavcov dokonale prispôsobíte vzhľad vášho účesu spoločenským udalostiam, na ktoré sa práve chystáte. Teraz si môžete vytvoriť dokonalý účes v Salonovej kvalite bez pomoci profesionálov a k tomu v pohodlí vášho domova!

Remington Your Style Styler Kit

Kulma na vlasy Remington Your Style Styler Kit vás uchváti nielen svojím moderným štýlovým vzhľadom a vysokým výkonom, ale tiež aj možnosťou výberu z 3 rôznych teplôt podľa stavu a typu vašich vlasov a z 3 dostupných nadstavcov. Jednoducho si vyberte jeden z nich a zosobnite tak svoj štýl. K dispozícii vám bude 38mm nadstavec s kefou, určený pre hladké vlasy plné objemu, ďalej 19mm kulma pre pekné a našuchorené kadere, a nakoniec 13-25mm kónická kulma, s ktorou vytvoríte ostré a roztomilé kučery. Všetky z týchto nadstavcov sú navyše opatrené povrchom pre štvornásobnú ochranu vlasových vlákien. Tá zahŕňa antistatický účinok, keramiku, turmalín a ionizáciu.

S kulmou Remington Your Style Styler Kit rýchlo zabudnete na to nekonečne dlhé čakanie na správne nahriatie pracovného povrchu. Je totiž pripravená k použitiu už za 30 sekúnd, takže dobu skrášľovania vašich vlasov skráti na úplné minimum. Remington myslí aj na vaše bezpečie - s automatickým bezpečnostným vypínaním a žiaruvzdornou rukavicou je ochrana pred prípadným nešťastím zaistená.

Hlavné prednosti výrobku:

  • Vysoko výkonná kulma
  • 3 vymeniteľné nástavce
  • Výber z 3 možných teplôt až do 220 ° C
  • Rýchle zahriatie počas 30 sekúnd
  • Automatické bezpečnostné vypínanie
  • Univerzálne napätie
  • Otočný kábel

Obsah balenia:
19 mm nadstavec (pre prirodzené lokne)
13-25mm nadstavec (pre pevné lokne)
38 mm nadstavec (pre objem a tvar)
Skladovacia taštička
Žiaruvzdorná rukavica



Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Trojkulma
Kód:  REMKU012
Produktové číslo:  45512560100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06