Obnoviť stránku

Remington CI606 Curl Revolution

3,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington CI606 Curl Revolution

Kulma na vlasy CI606 značky Remington sa pýši automaticky otáčajúcim barelom, ktorý rýchlo vytvára prekrásne vlny. Styler môže rotovať v rôznych smeroch, vytvoríte si tak prirodzený vzhľad alebo rovnakým smerom a vznikne jednotný elegantný účes. Disponuje 4 násobnou ochranou pre viac lesku, keramickým povrchom, antistatickým účinkom, ionizačným turmalínom a hladkým sklzom.

Kulma kontroluje teplotu pomocou digitálneho displeja s 5 možnosťami nastavenia a funkcií zvýšenie teploty pre vytvorenie objemnejších vĺn. Obsahuje teplotnú zámku k ochrane zvolenej teploty. Zahriatie trvá len 15 s, po 60 minútach dôjde k automatickému vypnutiu. S kulmou sa pohodlne pracuje, otočný kábel má dĺžku 1,8 m. Súčasťou balenia je praktické cestovné puzdro.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kliešťová

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 14,7 s
Max. teplota 230 °C
Dĺžka prívodného kábla 1,8 m

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie, Ionizácia
Kód:  REMKU015
Produktové číslo:  45537560100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06