Obnoviť stránku

Remington BHT2000 Bodyguard

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
45,90 €

Remington BHT2000 Bodyguard

Nemecká spoločnosť Remington patrí medzi špecialistov na produkty, ktoré majú výrazný podiel na fyzickej kráse vášho tela. Výkonný zastrihávač Remington BHT200A ponúka riešenie pre kompletnú pánsku starostlivosť. Vďaka integrovaným inovatívnym technológiám dosahuje pri zastrihávaní chĺpkov mimoriadne výsledky.
Dokonale naostrené titánové čepele sú priamo predurčené pre flexibilné úpravu chĺpkov. Celkom pätica hrebeňov umožní výšku zostrihu v rozmedzí 3 - 12 milimetrov. Nechýba ani odnímateľný hrebeň pre presnejšie zastrihnutie a tvarovanie. Unikátny systém Wet/Dry vám dovolí voľbu medzi suchým alebo mokrým zastrihovaním. Tento model nie je vodoodolný, ale je možné ho bez problémov vodou umyť. Vnútorná batéria skvele poslúži po celých 40 minút používania a následne je nutné ju najlepšie cez noc nechať dobíjať.
Hlavné prednosti:

  • Umývateľný
  • Ostré titánové čepele
  • 5 hrebeňov (3 - 12 mm)
  • 40 minút prevádzky na batériu

Parametre a špecifikácia

Typ

Využitie Telo
Typ zastrihávača Bežné použitie

Vlastnosti

Materiál čepelí Titán
Počet nastavení strihu 5
Ovládanie Pomocou tlačidiel
Typ nadstavca Telo

Funkcie

Funkcie Vodoodolný

Chod a napájanie

Čas chodu 40 min
Doba nabíjania 960 min
Napájanie Akumulátor
Batérie súčasťou balenia Áno

Určenie

Určenie Pánske
Kód:  REMZT002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  43051560111
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03