Obnoviť stránku

Remington AC8000 Keratin Therapy Pro

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington AC8000 Keratin Therapy Pro

Starajte sa o seba s elegantným fénom Remington AC8000 Keratin Therapy Pro a vytvorte si účes ako zo salónu priamo u vás doma. Srdcom zariadenia je výkonný AC motor, ktorý sa spoločne s 3 nastaviteľnými teplotami a 2 rýchlosťami postará o úplne dokonalé výsledky presne podľa vašich predstáv. Okrem toho disponuje aparát tiež generátorom iontov, vďaka ktorému sú vlasy vždy perfektne lesklé a bez akéhokoľvek nežiaduceho krepovatenia. Čerešničkou na tejto viac než mimoriadnej torte je funkcia studená vlna určená k zafixovaniu požadovaného tvaru.

Zdôraznite prírodné vlny, dodajte účesu na objeme alebo dokonca upravujte husté a nepoddajné vlasy s úplnou ľahkosťou. Súčasťou prístroja sú totiž tiež 2 koncentrátory a difuzér, pomocou ktorých veľmi rýchlo a predovšetkým ľahko dosiahnete svoje ciele.

Všetko je navrhnuté pre maximálne príjemnú údržbu a používanie. To zaisťujú najmä odnímateľná zadná mriežka a očko pre zavesenie.

Keratin Therapy:
Súčasťou Remington AC8000 Keratin Therapy Pro je tiež mriežka zo zdokonalenej keramiky napustená kondicionérom s keratínom, ktorý sa počas užívania zariadenia uvoľňuje a vstrebáva do pokožky a vlasov, a tým ich hydratuje, zjemňuje a vyhladzuje.

  • Mriežka s povrchom zo zdokonalenej keramiky s keratínom
  • Generátor iónov pre lesk bez krepovatenia
  • Výkonný AC motor s dlhou životnosťou (ako pri profesionálnych sušičoch)
  • 3 teploty / 2 rýchlosti
  • Ozajstná studená vlna
  • 7 mm úzky koncentrátor
  • 11 mm koncentrátor na rýchle vysúšanie
  • Difuzér
  • Odnímateľná zadná mriežka pre ľahké čistenie
  • Očko na zavesenie

Celkový výkon:
2 200 W

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 2 200 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Nadstavce Koncentrátor, Difuzér

Farba

Farba Hnedá
Kód:  REMVV012
Produktové číslo:  45359560100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13