Obnoviť stránku

REMAX predať Star Talk 12000mAh bielo-ružová

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REMAX predať Star Talk 12000mAh bielo-ružová

Zbavte sa nepríjemných situácií, kedy zostane vaše zariadenie bez šťavy. Vyřešte tento problém jednou pro vždy pomocí záložního zdroje energie REMAX Proda Star Talk. Iste to poznáte, potrebujete si nutne zavolať, ale mobilný telefón je vybitý, potrebujete nájsť vlakové spojenie na tabletu a ten je taktiež vybitý. V týchto situáciách prichádza na rad tento záložný zdroj od spoločnosti Remax. Vďaka nízkej hmotnosťou v kombinácii s kompaktnými rozmermi sa stane vaším nerozlučným spoločníkom. Svoje využitie nájde pri nabíjaní vášho telefónu, GPS, MP3 prehrávače a ďalších USB zariadení.

kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn a kvalitné spracovanie
  • Signalizačné kontrolky stavu batérie
  • LED svietidlo
  • Tri USB výstupy
  • Kapacita 12 000 mAh

Moderní design zaujme již na první pohled, navíc je zkombinován s kvalitním zpracováním. Navíc můžete připojit až tři zařízení najednou a to díky trojici 2,1A USB portů.Signalizačné kontrolky vás informujú o aktuálnom stave nabitia batérie. Nabíjajte tak aj v situáciách, kedy budete mať k elektrickej sieti ďaleko. V neposlednom rade oceníte aj praktickú LED svietidlo.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 57 mm (5,7 cm)
Výška 29 mm (2,9 cm)
Hĺbka 158 mm (15,8 cm)

Kapacita

Kapacita 12 000 mAh

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 2,1 A
Max. výstupné napätie 5 V

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu, LED svietidlo

Hmotnosť

Hmotnosť 130 g
Kód:  RMAX43n
Produktové číslo:  8595642211164

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12