Obnoviť stránku

REMAX MyMax holiday set

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REMAX MyMax holiday set

Praktický set na cesty pre váš chytrý telefón. Balenie obsahuje Power Bank, vodotesné puzdro na smartphone a selfie tyč.

  • Power Bank v bielom prevedení disponuje kapacitou 10 000 mAh a poskytuje nabíjací prúd 2,1 ampéra. Naviac je opatrená prepäťovou ochranou. Je tiež vybavená dvojicou USB portov, vstavaným displejom so stavom nabitia a praktickú LED žiarovkou.
     
  • Univerzálne vodotesné puzdro s rozmermi 19 × 10,8 cm vám poslúži pri vašich potulkách prírodou. Vďaka nemu nemusíte mať strach o váš chytrý telefón. Zabráni prieniku vody a piesku. Naviac umožňuje ovládanie dotykovej obrazovky telefónu vďaka mäkkému a priehlednému silikónovému materiálu.
     
  • Selfie tyč je ideálnym pomocníkom pri tvorbe autoportrétov. Dĺžka ramena je dostatočných 95 cm a otáča sa o 360 °. Je vybavená káblom s 3,5 mm jackom pre ovládanie spúšte.

 

Technické parametre p owerbanky:
Napätie: 5 V
Kapacita 10 000 mAh

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Kapacita 10 000 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 1 A
Max. výstupné napätie 5 V

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Displej, LED svietidlo
Kód:  RMAX50b1
Produktové číslo:  SET-002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08