Obnoviť stránku

REGINA Darčeková súprava Oves 80 ml

Garancia najlepšej ceny
11,90 €

REGINA Darčeková súprava Oves 80 ml

Darčeková kozmetická súprava REGINA obsahuje ovsený hydratačný 24-hodinový krém a ovsené revitalizačné sérum. Táto luxusná starostlivosť o pleť s vysokým obsahom prírodných ovsených lipidov podporí ochrannú bariéru vašej pleti. Set prípravkov vyrobených s pomocou ovsa pestovaného na ekologických farmách zaistí potrebnú hĺbkovú hydratáciu pokožky a jej vyhladenie. Veľkou prednosťou ovsenej kozmetiky je jej ľahká vstrebateľnosť. Produkty tak nezanechávajú mastný film. Sú ideálne aj na suchú a citlivú pokožku. Kozmetika obsahuje vysoký podiel mastných kyselín omega 3 a omega 6. Súčasťou je vysoký podiel fosfolipidu, keramidov a antioxidantov, ktoré pleť chránia pred voľnými radikálmi.

REGINA Darčeková sada Ovos

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady REGINA

  • Set obsahuje ovsený hydratačný 24-hodinový krém a ovsené revitalizačné sérum
  • Ideálny tip na darček
  • Hydratuje pleť do hĺbky
  • Nezanecháva pocit mastnoty
  • Obnovuje regeneračné schopnosti pokožky
  • Prináša prirodzenú hebkosť a sviežosť pleti
  • Obsahuje ovos z ekologických fariem
  • Produkty sú šetrné k citlivej pokožke
  • Vyrobené v Českej republike

Výhody ovsenej kozmetiky

Ovsená kozmetika REGINA disponuje výnimočnými regeneračnými účinkami. Nový kozmetický rad v luxusnom darčekovom giftboxe obsahuje mix vitamínov, živín a aktívnych látok. Ovos dokáže uzamknúť v pleti potrebnú vlhkosť, pokožku vyživiť, obnoviť jej lesk a prirodzenú sviežosť. Vďaka obsahu účinných látok nevytvára pocit mastnoty a ľahko sa vstrebáva.

REGINA Darčeková sada Ovos

Zloženie

Ovsený hydratačný krém 24h - Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Avena Sativa Kernel Oil, Paraffin, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, C12-15 Pareth-2, Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Urea, Panthenol, Phenoxyethanol, Carbomer, Výťažok z listov Aloe barbadensis, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Placental Proteín, Tocopherol, Parfum, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Linalool, Limonene, Ethylhexylglycerín, Sodium Hydroxide Ovsené revitalizačné sérum - Aqua, Glycerín, C12-15 Alkyl Benzoate, Avena Sativa Kernel Flour, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Hydroxide, Camellia Sinensis Leaf Extract, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Pleťové sérum, Pleťový krém

Objem

Objem 80 ml
Kód:  VBAL8814
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595002332676

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12