Obnoviť stránku

REDMOND SkyKettle RK-G200S

4,5 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REDMOND SkyKettle RK-G200S

Rýchlovarná kanvica Redmond SkyKettle RK-G200S

Vašej kuchyni dodá inteligentná rýchlovarná kanvica Redmond SkyKettle RK-G200S nádych elegancie a zároveň funkčnosti. Nielenže vo svojom sklenenom dizajne vyzerá sama o sebe krásne, ale vďaka LED podsvieteniu jej vzhľad naberá úplne nový rozmer. A predovšetkým môžete kanvicu SkyKettle RK-G200S ovládať aj na diaľku pomocou mobilnej aplikácie - nahriať si vodu na požadovanú teplotu či meniť farbu osvetlenia bez toho, aby ste vstali z kresla. Na svoju kávu či čaj už nebudete musieť čakať dlho, pretože s príkonom 2 200 W bude voda ohriata takmer okamžite. S ultra veľkým objemom 2 l sa s kanvicou Redmond SkyKettle RK-G200S už nemusíte obávať žiadnych návštev, nápojov stihnete naraz pripraviť dostatok. Navyše si svoju oslavu či párty užijete ešte viac s osvetlením do rytmu hudby, čo rýchlovarná kanvica Redmond tiež dokáže. Ďalšou prednosťou spotrebiča je vyberateľný filter, ktorý možno ľahko opláchnuť pod tečúcou vodou.


Kľúčové vlastnosti sklenenej rýchlovarnej kanvice Redmond SkyKettle RK-G200S

  • Inteligentná rýchlovarná kanvica s objemom 2 l v sklenenom dizajne tela s čiernymi plastovými prvkami
  • Kanvica je vybavená podsvietením s možnosťou nastavenia akejkoľvek farby a svietiť dokáže pri varení vody, podľa nastavených intervalov alebo dokonca do rytmu hudby
  • Ovládať kanvicu môžete aj na diaľku s mobilnou aplikáciou Ready for Sky
  • Pomocou aplikácie si nastavíte požadovanú teplotu nahriatia vody, udržíte teplotu vody až na 12 hodín, zobrazíte spotrebu energie alebo ustrážite čerstvosť vody v kanvici
  • Zároveň môžete s aplikáciou nastavovať módy osvetlenia, prechody farieb či dokonca hrať výučbové hry so svojimi deťmi
  • Kanvicu Redmond SkyKettle RK-G200S môžete na stojane otáčať o 360°
  • Odvápňovací filter je možné úplne vybrať a jednoducho opláchnuť pod tečúcou vodou
  • Rýchlovarná kanvica SkyKettle RK-G200S je chránená systémom proti prehriatiu v prípade nedostatku vody
  • Samozrejmosťou je automatické vypnutie pri varení vody alebo vybratie kanvice zo stojana
  • Prebytočný kábel môžete pohodlne schovať do úložného priestoru rýchlovarnej kanvice Redmond SkyKettle RK-G200S

Inteligentnú kanvicu Redmond SkyKettle RK-G200S s dúhovým osvetlením môžete ovládať aj na diaľku

Pokiaľ do svojej kuchyne zháňate niečo viac než len klasickú kanvicu na varenie horúcich nápojov, potom je Redmond SkyKettle RK-G200S presne to pravé pre vás. Nie je to totiž obyčajná kanvica, ale moderný a šikovný spotrebič, ktorý je vybavený neobvyklým osvetlením a dokonca aj diaľkovým ovládaním prostredníctvom inteligentného telefónu. S aplikáciou Ready for Sky si budete môcť na diaľku ohriať vodu na požadovanú teplotu alebo meniť farbu osvetlenia podľa vašej ľubovôle a kochať sa trblietavými odleskami v sklenenom tele kanvice Redmond SkyKettle RK-G200S a to napr. pri zahrievaní, v pravidelných intervaloch alebo tiež do rytmu hudby.

Inteligentné varenie vody s rýchlovarnou kanvicou Redmond SkyKettle RK-G200S

Vďaka jedinečnej funkcii Smart Boil budete môcť nastavovať intenzitu vriacej vody vo vašej inteligentnej sklenenej rýchlovarnej kanvici Redmond SkyKettle RK-G200S prostredníctvom aplikácie. Táto funkcia zároveň zabraňuje nadmernému odparovaniu vody a navyše si stráži ideálnu úroveň mineralizácie prevarenej vody. Túto unikátnu funkciu nájdete v aplikácii Ready for Sky na karte „Boiling duration“ v nastavení „Settings“.

Nastavte si osvetlenie podľa aktuálnej nálady či pustenej hudby

Vo svojom smartfóne si môžete aj z pohodlia vašej sedačky zapnúť príjemné osvetlenie inteligentnej sklenenej kanvice Redmond SkyKettle RK-G200S. Vybrať si budete môcť z akejkoľvek farby a dokonca upravovať aj jej jas. Ďalej vám aplikácia dovolí nastavovať rýchlosť zmeny osvetlenia z jednej farby na druhú v intervaloch od 30 sekúnd do 3 minút podľa toho, ako uznáte za vhodné. Ak sa chcete kochať krásou farieb rýchlovarnej kanvice Redmond SkyKettle RK-G200S aj v noci, stačí nastaviť funkciu „Night Light“ s vami zvolenou obľúbenou farbou a inteligentná sklenená kanvica SkyKettle RK-G200S vám doma vytvorí čarovnú atmosféru, aj keď práve nebudete potrebovať variť vodu.


Kanvica SkyKettle RK-G200S ako zaujímavý doplnok vašej akcie

Jedinečnou vlastnosťou unikátnej rýchlovarnej kanvice Redmond SkyKettle RK-G200S je jej schopnosť meniť svoje osvetlenie v rytme hudbyNie je to nič zložité, iba zvolíte v aplikácii Ready for Sky režim „Disco Tea“ a sklenená rýchlovarná kanvica SkyKettle RK-G200S vám vkusne doplní vašu párty. Reagovať bude ako na vašu obľúbenú pieseň pustenú z telefónu či rádia, tak dokonca aj na váš spev. To musíte vyskúšať!


S inteligentnou kanvicou Redmond SkyKettle RK-G200S je tiež zábava

Aj deti si vašu novú rýchlovarnú kanvicu Redmond SkyKettle RK-G200S obľúbia, pretože s nimi môžete prostredníctvom nej hrať rôzne výučbové hry na hádanie alebo cvičiť ich aj svoju pamäť s hrou na zapamätanie si poradia farieb.



Funkcie sklenenej rýchlovarnej kanvice SkyKettle RK-G200S riadené cez aplikáciu Ready for Sky


Nastavenie teploty s presnosťou na 1 °C

Či už potrebujete ohriať detskú výživu na požadovanú teplotu alebo si chcete uvariť čaj podľa špecifického postupu, všetko vám inteligentná kanvica Redmond SkyKettle RK-G200S pomocou aplikácie Ready for Sky dokáže zariadiť.

  • 40 °C - detská výživa
  • 70 °C - zelený čaj
  • 75 °C - chinese yellow tea
  • 80 °C - biely čaj
  • 85 °C - oolong
  • 85 °C - bylinkový čaj
  • 90 °C - čierny čaj



Kanvica SkyKettle RK-G200S chráni vaše zdravie strážením čerstvosti vody

Často si ani neuvedomujeme, ako dlho nám voda v kanvici stojí bez použitia. S rýchlovarnou kanvicou Redmond SkyKettle RK-G200S však nemôže dôjsť k tomu, že by ste pili dlho odležanú vodu, lebo vás kanvica upozorní, keď bude treba vodu vymeniťTeraz už budete vždy piť len vodu čerstvú!



Rýchlovarná kanvica, ktorá funguje tiež ako termoska

S rýchlovarnou kanvicou Redmond SkyKettle RK-G200S budete môcť ohriať vodu na požadovanú teplotu a ďalej ju potom na tejto či inej teplote udržiavať až po dobu 12 hodínKtorá vaša predchádzajúca kanvica toto dokázala?



Viac dostupných informácií o spotrebe energie vašej rýchlovarnej kanvice SkyKettle RK-G200S

Aplikácia Ready for Sky vám sprístupní u vašej rýchlovarnej kanvice inak bežne neznáme dáta, ako napr. spotrebu jej energie v kW či čas, počas ktorého je kanvica Redmond SkyKettle RK-G200S v prevádzke.



S farbami máte jasno o priebehu varenia vody v sklenenej kanvici Redmond SkyKettle RK-G200S

Vďaka duhovému posuvníku farieb si budete môcť vybrať z úplne akejkoľvek farby, ktorá vám napadne. Prechody medzi nimi sa menia v rozmedzí nastavených teplôt. Napr. pri teplote 35 °C bude vaša kanvica Redmond SkyKettle RK-G200S svietiť na zeleno, prejde cez žltú a červenú až k modrej, kedy dosiahne teplota 100 °C. S touto funkciou si budete vždy istí, v akej časti procesu varenia vody vaša inteligentná kanvica Redmond SkyKettle RK-G200S práve je.



Prechody farieb v rytme hudby

Pri nastavení módu „Disco Tea“ sa stane vaša rýchlovarná kanvica Redmond SkyKettle RK-G200S čestným hosťom každej vašej oslavy či párty. V tomto režime dokáže totiž meniť farby do rytmu hudby, ktorú jej sprístupníte pomocou mikrofónu vo vašom smartfóne.



Zábavné učenie aj hranie s inteligentnou kanvicou Redmond SkyKettle RK-G200S

Aj so svojimi deťmi si užijete veľa zábavy pri využívaní mobilnej aplikácie Ready for Sky rýchlovarnej kanvice Redmond SkyKettle RK-G200S. Môžete trénovať ako ich, tak aj svoju pamäť alebo varenie vody spojiť s príjemnou výučbou. Dostupné budete mať hry:

  • „Hádaj farbu“, vhodnú pre deti už od 2 rokov
  • „Pozor na vlak“, vhodnú pre deti od 7 rokov aj pre dospelých
  • „Trénuj pamäť“, je vhodná pre deti od 7 rokov aj pre dospelých.



Balenie sklenenej rýchlovarnej kanvice Redmond SkyKettle RK-G200S obsahuje:

  • Rýchlovarnú kanvicu Redmond SkyKettle RK-G200S
  • Stojan na kanvicu
  • Používateľskú príručku
  • Záručnú kartu


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 2 l
Vlastnosti Filter, LED osvetlenie, Otočná základňa, Podsvietený vypínač, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické vypnutie, Automatické zapnutie, Časovač, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Ovládanie cez mobilný telefón, Tepelná poistka
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Čierna
Kód:  REDRK274
Produktové číslo:  RK-G200S-E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12