Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

REDMOND RK-M124-E

4,3 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REDMOND RK-M124-E

Rýchlovarná kanvica Redmond RK-M124-E

So svojím jemným bielym dizajnom rýchlovarná kanvica Redmond RK-M124-E krásne zapadne do interiéru každej kuchyne. Na svoju kávu už nebudete musieť čakať dlho, pretože s príkonom 2 200 W bude voda ohriata takmer okamžite. S objemom 1,5 l si so svojimi hosťami pohodlne pripravíte čajový večierok so 4 – 5 šálkami čaju.Jednou z hlavných predností spotrebiča je jeho konštrukcia s funkciou termosky. Vďaka nerezovému telu s vrstvou vzduchu medzi stenami sa voda vnútri nielenže udrží omnoho dlhšie horúca, ale ani vás kanvica Redmond RK-M124-E pri dotyku zvonku nepopáli. Poistka proti prehriatiu chráni kanvicu v prípade nechceného zapnutia bez prítomnosti vody. So vstavanou LED indikáciou si vždy budete istí, kedy je spotrebič v prevádzke a kedy je vypnutý.


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Redmond RK-M124-E

  • Rýchlovarná kanvica s objemom 1,5 l v elegantnom bielom vyhotovení
  • Telo spotrebiča je inšpirované funkčnosťou termosky, medzi stenami z nehrdzavejúcej ocele a plastu je vrstva vzduchu, takže voda zostáva dlhšie horúca
  • Zároveň sa pri dotyku kanvice Redmond RK-M124-E zvonka nepopálite
  • Kanvicu RK-M124-E môžete vďaka čapu umiestnenému v stredu spotrebiča na stojane otáčať o 360°, čo je funkcia vhodná ako pre pravákov, tak aj ľavákov
  • Na rýchle určenie hladiny vody vám dobre poslúži vodoznak
  • O prevádzke spotrebiča vás uistí LED indikátor vstavaný v spúšťacej páke
  • Rýchlovarná kanvica RK-M124-E je chránená systémom proti prehriatiu v prípade nedostatku vody
  • Samozrejmosťou je automatické vypnutie pri varení vody alebo vybratí kanvice zo stojana
  • Prebytočný kábel môžete pohodlne schovať do úložného priestoru rýchlovarnej kanvice Redmond RK-M124-E

Adiabatický dizajn rýchlovarnej kanvice Redmond RK-M124-E na princípe termosky

Nech už máte svoj domov zariadený v akomkoľvek štýle, originálne riešený dizajn rýchlovarnej kanvice Redmond RK-M124-E zapadne do každej kuchyne. Telo kanvice je vytvorené na princípe termosky, teda ho tvoria dve steny z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a plastu, medzi ktorými je vrstva vzduchu. Vďaka tomuto riešeniu spotrebiča voda nielenže vydrží omnoho dlhšie horúca, ale tiež vás rýchlovarná kanvica Redmond RK-M124-E pri dotyku zvonku nepopáli.

Jednoduché použitie kanvice Redmond RK-M124-E so stredovým kontaktným čapom

Kanvica Redmond vás poteší svojou pohodlnou prevádzkou. Vďaka kontaktnému čapu priamo v strede základne rýchlovarnej kanvice Redmond RK-M124-E ju totiž budete môcť aj na stojane ľahko otáčať o 360°Takže ak vám nebude vyhovovať smer, akým stúpa para, nebude žiadny problém spotrebič jednoducho otočiť.

LED indikácia prevádzky a systém ochrany proti prehriatiu rýchlovarnej kanvice Redmond RK-M124-E

Na páke spínača rýchlovarnej kanvice Redmond RK-M124-E nájdete vstavaný LED indikátor. Takže akonáhle je kanvica v prevádzke, bezpečne to spoznáte podľa svietiacej páky, zatiaľ čo pri jej zhasnutí si budete istí, že je spotrebič vypnutý. Zároveň je rýchlovarná kanvica RK-M124-E chránená systémom proti prehriatiu, takže ak v nej nebude dostatok vody, sama sa vypne a vy sa nemusíte obávať akéhokoľvek poškodenia či skrátenia doby životnosti vášho spotrebiča.

Bezpečnosť na prvom mieste s kanvicou Redmond RK-M124-E

Hlavným faktorom vždy je, aby sa nikto nezranil. K tomu nemôže s rýchlovarnou kanvicou Redmond RK-M124-E dôjsť, pretože jej veko je úplne tesne uzatvárané a bezpečne upevnené zámkomS týmto blokovacím mechanizmom sa nemusíte obávať nechceného otvorenia veka pri prevádzke kanvice Redmond RK-M124-E alebo nakláňania tohto spotrebiča počas nalievania vody.


Balenie rýchlovarnej kanvice Redmond RK-M124-E obsahuje:

  • Rýchlovarnú kanvicu Redmond RK- M124 -E
  • Stojan na kanvicu
  • Používateľskú príručku
  • Servisnú knihu



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,5 l
Vlastnosti LED osvetlenie
Funkcie Udržanie teploty, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W
Typ filtra Trvalý

Farba

Farba Biela
Kód:  REDRK250
Produktové číslo:  RK-M124-E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03