Obnoviť stránku

REDMOND RK-CBM147-E

4,8 50 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REDMOND RK-CBM147-E

Rýchlovarná kanvica Redmond RK-CBM147-E

Navrhnutá do moderného nerezového dizajnu, rýchlovarná kanvica Redmond RK-CBM147-E krásne zapadne do interiéru každej kuchyne. Na svoju kávu či čaj už nebudete musieť čakať dlho, pretože s príkonom 2 150 W bude voda ohriata takmer okamžite. S veľkým objemom 1,7 l sa vďaka kanvici Redmond RK-CBM147-E už nemusíte obávať žiadnych návštev, nápojov stihnete naraz pripraviť dostatočné množstvo. Jednou z hlavných predností spotrebiča je dozaista vyberateľný filter, ktorý možno ľahko opláchnuť pod tečúcou vodouPoistka proti prehriatiu chráni kanvicu v prípade nechceného zapnutia bez prítomnosti vody. Nerezové telo nielenže skrášli váš interiér, ale aj vydrží dlho ako nové a ľahko ho očistíte.


Kľúčové vlastnosti nerezovej rýchlovarnej kanvice Redmond RK-CBM147-E

  • Rýchlovarná kanvica s objemom 1,7 l v modernom nerezovom dizajne
  • Telo spotrebiča z nehrdzavejúcej ocele sa zároveň ľahko čistí a vydrží dlhé aj intenzívne používanie bez známok opotrebovania
  • Kanvicu Redmond RK-CBM147-E môžete na stojane otáčať o 360°
  • Na rýchle určenie hladiny vody vám dobre poslúži vodoznak
  • Vďaka mechanickému indikátoru teploty si vodu nahrejete na vami požadovanú konkrétnu teplotu
  • Z hrdla možno odvápňovací filter úplne vybrať a jednoducho opláchnuť pod tečúcou vodou
  • Rýchlovarná kanvica RK-CBM147-E je chránená systémom proti prehriatiu v prípade nedostatku vody
  • Samozrejmosťou je automatické vypnutie pri varení vody alebo vybratí kanvice zo stojana
  • Prebytočný kábel môžete pohodlne schovať do úložného priestoru rýchlovarnej kanvice Redmond RK-CBM147-E

Moderný a zároveň funkčný nerezový dizajn rýchlovarnej kanvice Redmond RK-CBM147-E

Nech už máte svoj domov zariadený v akomkoľvek štýle, originálne riešený dizajn rýchlovarnej kanvice Redmond RK-CBM147-E zapadne do každej kuchyne. Telo kanvice tvorí vysoko kvalitná nehrdzavejúca oceľ, ktorá nie je len pekná na pohľad, ale tiež plne funkčná - spotrebič si zachová svoj pôvodný vzhľad, aj keď ho budete používať často a dlhé roky. Povrch kanvice sa ľahko udržiava čistý. Rýchlovarná kanvica Redmond RK-CBM147-E sa bude vo vašom interiéri vkusne vynímať.

Jednoduché použitie kanvice Redmond RK-CBM147-E s presným indikátorom teploty

Kanvica Redmond vás poteší svojou pohodlnou prevádzkou. Vďaka kontaktnému čapu priamo v strede základne rýchlovarnej kanvice Redmond RK-CBM147-E ju totiž budete môcť aj na stojane ľahko otáčať o 360°. Takže ak vám nebude vyhovovať smer, akým stúpa para, nebude žiadny problém spotrebič jednoducho otočiť. Navyše dostala rýchlovarná kanvica Redmond RK-CBM147-E do výbavy tiež mechanický indikátor stupňa zohriatia vody, s ktorým uvaríte napr. detskú výživu či rôzne druhy čajov presne tak, ako sa správne pripravujú. Akonáhle uvidíte, že je teplota na požadovanej hodnote, proste kanvicu RK-CBM147-E vypnete a máte hotovo.

Úplne vyberateľný filter a systém ochrany proti prehriatiu rýchlovarnej kanvice Redmond RK-CBM147-E

V hubici rýchlovarnej kanvice Redmond RK-CBM147-E nájdete filter, ktorý sa dá úplne vybrať. To je obrovská výhoda oproti bežným kanviciam, lebo presne v tomto priestore sa usadzuje najviac nečistôt, ktoré sa inak zle odstraňujú. Vyberateľný filter stačí jednoducho opláchnuť pod tečúcou vodouS kanvicou Redmond RK-CBM147-E už teda nemusíte očakávať žiadne nepríjemné prekvapenie v podobe kalu vo vašej káve či čaji. Zároveň je nerezová rýchlovarná kanvica RK-CBM147-E chránená systémom proti prehriatiu, takže ak v nej nebude dostatok vody, sama sa vypne a vy sa nemusíte obávať akéhokoľvek poškodenia či skrátenia doby životnosti vášho spotrebiča.

Balenie nerezovej rýchlovarnej kanvice Redmond RK-CBM147-E obsahuje:

  • Rýchlovarnú kanvicu Redmond RK-CBM147-E
  • Stojan na kanvicu
  • Používateľskú príručku
  • Servisnú knihu



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Podsvietený vypínač, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka
Príkon 2 150 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Antikoro
Kód:  REDRK236
Produktové číslo:  RK-CBM147-E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04