Obnoviť stránku

REDKEN Extreme Conditioner 250 ml

4,9 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

REDKEN Extreme Conditioner 250 ml

REDKEN Extreme Conditioner je luxusný posilňujúci kondicionér, ktorý je špeciálne vyvinutý pre potreby poškodených vlasov. Tento unikátny kondicionér poskytne vašim vlasom okamžitú dávku hĺbkovej hydratácie a regenerácie, preniká do vnútra vlasových vlákien, ktoré posilňuje, zhutňuje a celkovo obnovuje. Predchádza nevzhľadnému krepateniu a lámaniu vlasových vlákien, zaceľuje povrch vlasového vlákna, obnovuje štruktúru jeho kutikuly a zanecháva vaše vlasy jemné, pružné, plné sily a vitality, oslnivo lesklé. Uľahčuje rozčesávanie a následnú úpravu.
Aktívne látky:
Interlock proteín network v kombinácii s posilňujúcim komplexom obnovujú vnútornú silu vlasového vlákna aj jeho povrchovú ochranu. Pomáhajú predchádzať lámaniu citlivých a poškodených vlasov, obnovujú kutikulu, dodávajú vlasom oslnivý lesk.
Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, nechajte krátko pôsobiť, potom opláchnite vodou.
Účinky:
Výsledkom používania sú zdravé, životom žiariace vlasy plné oslnivého lesku, vitality a svieže sily.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre poškodené vlasy.
Obsah: 250 ml
Zloženie:
Aqua / Water / Eau, cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerín, Cetyl Esters, Izopropyl Myristate, Izopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance, Lauryl PEG / PPG-18/18 Methicone, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Citric Acid, chlórhexidín Digluconate, Quaternium-33, Dodecene, Poloxamér 407, Benzyl Benzoate, Arginine, 2-Oleamido-1, 3-Octadecanediol, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed vegatable Protein PG-propyl Silanetriol (D43699 / 2).

 

Parametre a špecifikácia

Vyberte si profesionálny rad

Značka modelového radu Redken
Modelový rad Extreme

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S ceramidmi, S proteínmi

Typ

Typ produktu Kondicionér
Kód:  KSVL0557
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  884486013842

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19