Obnoviť stránku

Recenzie Žlutý baron

Zaujímajú vás názory a recenzie na Žlutý baron? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,2 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Žlutý baron. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Žlutý baron aj vy.
Žlutý baron - Jakub Patočka  Zuzana Vlasatá
Žlutý baron
Predaj skončil
Petr, Chrudim 1flag
Hodnotené 19. 8. 2017, variant Žlutý baron
Overený nákup
Hezká sbírka povídání o prohřešcích A. Babiše
Dost chybí "hmatatelné" důkazy. Přiznám se, že odkazy autorů typu "kopii dokumentu máme k dispozici" (které se v knize VELMI často objevují) mne naprosto nepřesvědčují. Proč tedy nejsou tyto dokumenty, respektive jejich fotokopie, součástí knihy namísto několika fotografií, které toho moc neříkají? Tohle je velká škoda a kniha tím hodně ztrácí.
0 ×Nahlásiť
Roman, Hlavňoviceflag
Hodnotené 20. 7. 2017, variant Žlutý baron
Overený nákup
Čtivě napsané, doporučuji každému, kdo má kritické myšlení jako povinnou četbu.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17