Obnoviť stránku

Recenzie Zigbee riadiaca jednotka – AQARA Hub M1S EU

Zaujímajú vás názory a recenzie na Zigbee riadiaca jednotka – AQARA Hub M1S EU? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,4 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Zigbee riadiaca jednotka – AQARA Hub M1S EU. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Zigbee riadiaca jednotka – AQARA Hub M1S EU aj vy.
Zigbee riadiaca jednotka – AQARA Hub M1S EU - Centrálna jednotka
Zigbee riadiaca jednotka – AQARA Hub M1S EU
Predaj skončil
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 3. 8. 2022, variant Zigbee riadiaca jednotka – AQARA Hub M1S EU
Overený nákup
Dá sa naparovat na Mi Home aj v iOS, len ho treba nastaviť na mód Mi Home. Spravíte to tak, že resetovacie tlačidlo stlačíte 10x po sebe a akonáhle sa ozve hlas stlačíte ho 2x. Následne spárujete podľa pokynov (prehodí vás do Apple Home). Po spárovaní v Apple Home sa Mi Home spýta co chcete pridať zariadenie do aplikácie. Potvrdíte a následne sa zobrazí aj v Mi Home. Screenshot som robím počas písania recenzie.
skvelý pokocnik
malé zariadenie
prijemne osvetlenie
mohol byť ešte kompaktnejší
0 ×Nahlásiť
Tomáš, Kaplnaflag
Hodnotené 27. 4. 2022, variant Zigbee riadiaca jednotka – AQARA Hub M1S EU
Overený nákup
tento device som chcel hlavne kvôli integrácii s Xiami Home. No bohužiaľ sa po pridaní zariadenie vôbec v apke nezobrazuje a ani nezobrazuje homekit tab. dá sa ovládať len cez homekit alebo aqara home kde sú bohužiaľ není všetky aqara zariadenia.
homekit
aqara home
nefunguje v xiami apke
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 23. 3. 2022, variant Zigbee riadiaca jednotka – AQARA Hub M1S EU
Overený nákup
Hub jsem koupil, nastavil a pripojil bez problemu, ale po par dnech ci mozna tydnu se zacal obcasne odpojovat od wi-fi az se odpojil uplne. Vypnul jsem na routeru 5 GHz radio, abych hub neprovokoval a on byl 100 % pripojeni na 2,4 GHz, jak chce. Taky jsem omezil wi-fi channely na 1, 6 a 11 jak jsem nekde vycetl na Internetu. Porad nic. Pro me tedy zbytecne tezitko, jdu reklamovat a smart switche za litr ted jsou jen predrazene klasicke switche. :)
kdyz fungoval, fungoval dobre
po kratke dobe zacal mit problem pripojovat se na wi-fi a jsem nucen reklamovat
0 ×Nahlásiť
Jozef, Trenčínflag
Hodnotené 29. 12. 2021, variant Zigbee riadiaca jednotka – AQARA Hub M1S EU
Overený nákup
super
0 ×Nahlásiť
Jan, Dýšinaflag
Hodnotené 26. 3. 2021, variant Zigbee riadiaca jednotka – AQARA Hub M1S EU
Overený nákup
S aplikací Aqara app funguje jak má.
Na rozdíl od většiny výrobků Aqara nekomunikuje (březen 2021) s aplikací Mi Home. Navíc rozlišuje M1S a M1S EU. M1S zřejmě funguje v Mi Home China Mainland a dost možná i v EU regionech, ale M1S EU zatím nekomunikuje v žádném a v China Mainland zřejmě nebude k dispozici nikdy.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08