Obnoviť stránku

Recenzie Zhiyun Crane M2

Zaujímajú vás názory a recenzie na Zhiyun Crane M2? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,7 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Zhiyun Crane M2. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Zhiyun Crane M2 aj vy.
Zhiyun Crane M2 - Stabilizátor
Zhiyun Crane M2
Predaj skončil
MAPECO, s.r.o., Košice - Juhflag
Hodnotené 5. 1. 2022, variant Zhiyun Crane M2
Overený nákup
Zakúpil som si tento stabilizátor hlavne preto, že je podľa výrobcu plne kompatibilný s fotoaparátom Sony Alpha 6400. S produktom som bol spokojný, až dokiaľ som ho nezačal používať v setupe s externým mikrofónom. Prvotne som si myslel, že bude problém v mikrofóne Rollei, ktorý som si tiež zakúpil tu v Alze. Požičal som si teda od profesionálneho kameramana dva rôzne mikrofóny značky Rode. Jeden aktívny, a druhý pasívny. Vo všetkých troch prípadoch v setupe Sony Alpha 6400 + Crane M2 + externý mikrofón je počuť na videu zreteľné pískanie. Videá na porovnanie tu: 1. Fotoaparát Sony Alpha 6400 + reklamovaný Crane M2 interný mikrofón foťáku: https://photos.app.goo.gl/kZXrw7XEqapSxBBS6 2. Fotoaparát Sony Alpha 6400 + reklamovaný Crane M2 + externý mikrofón Rhode (jasný piskot v pozadí): https://photos.app.goo.gl/xgHspMLC5GNjhYVE6 3. Fotoaparát Sony Alpha 6400 + externý mikrofón Rhode: https://photos.app.goo.gl/A8gjCc2YxLrEZ1gw6 Tieto videá som v rámci reklamácie dodal aj do Alzy. Písal som už v prvotnom popise k reklamácii, že ich mám k dispozícii. V alze sa mesiac nič nediallo, stav reklamácie bol "v riešení". Včera, 4.1.2022 som im teda volal, že čo sa deje. Dozvedel som sa, že keďže som tovar kupoval na firmu, tak 30 dňová lehota sa reklamácie netýka. A navyše mi oznámili, že reklamácia bola zamietnutá, nakoľko sa závada neprejavila. Tak som operátorovi povedal, že im dodám spomínané videá. Poslal mi e-mail, na ktorý som odpovedal zaslaním vyššie uvedených odkazov. Na to som len dostal odpoveď s vyjadrením servisu, že reklamácia bola zamietnutá - videá sa nikto neunúval pozrieť. Tak som im ešte raz odpovedal, že či si tie videá pozreli, a že prípadne viem predviesť problém niekomu aj na pobočke, ak sa to teda neprejavilo v servise. Dnes ráno som už len dostal odpoveď, že si mám prísť na košicku pobočku po tovar. Veľmi pekne "Ďakujem" za takéto jednanie.
piskot na videu pri natáčaní s externým mikrofónom.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11