Obnoviť stránku

Recenzie Yenkee YHC 102SR

Zaujímajú vás názory a recenzie na Yenkee YHC 102SR? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Yenkee YHC 102SR. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Yenkee YHC 102SR aj vy.
Yenkee YHC 102SR - USB hub
Yenkee YHC 102SR
Predaj skončil
Branislav, Bratislava Iflag
Hodnotené 27. 10. 2021, variant Yenkee YHC 102SR
Overený nákup
Nie je velky vyber hubov, ktore by boli aj dobre a multifunkcne. Vselijake divne dizajny. Tomuto mozem vycitat vlastne iba prilis kratky micro-usb kabel pre mobil a zas dlhy privodny kabel usb-a. Kedze vyrobca toto koncipoval pre notebook, tak dlzka kablov je nelogicka. Naopak pre PC nepouzitelne, kedze vacsina ludi ma bednu dole na zemi a nie na stole. Aj keby to bolo na stole, tak micro-usb kabel je prilis kratky. Micro-usb malo mat aspon o 4-5 cm viac. Privodny kabel usb-a mal mat tak max 15cm. Do konektorov sa logicky prasi, vystrihol som si kusok toho vyformovaneho plastove krytu z obalu, v com to bolo a tak som to zakryl. Hub ma sice modru ledku, ktora ma neprijemne jasne svetlo, ale je nastastie dost vo vnutri a puzdro ma iba malu dierku, takze to nijako prilis nerusi - nevyhoda je, ze svieti stale, aj pri vypnutom PC, kedze usb je stale napajane. Avsak tato ledka NESLUZI ako indikator pripojenia a ani cinnosti usb zariadeni (nepovazujem to vsak za zasadny problem). Tento hub je vsak rozhodne lepsi nez ine vzhladom k spracovaniu (kov), portom a moznosti citat SD karty. Nechcelo sa mi uz pouzivat solo adapter na karty, aj ked je skvely a na USB3. Tento hub ma aj aktivne OTG, staci hub odpojit od PC a micro-usb pichnut do mobilu a hub funguje ako bezny OTG adapter na vsetky porty, odskusane na Android 8.1 Oreo (GO). Pamatove karty sa vkladaju opacne, co nenapoveda ani popiska, microSD ide v smere textu, ale velke SD ide opacne. Vyhoda je, ze skary vam nedovolia karty vlozit nespravne.
dizajn
jednoduchost
sloty aj pre pamatove karty
prevedenie
kovovy kryt
OTG podpora
kratky kabel micro-usb (10 cm)
zbytocne dlhy privodny kabel usb-a (27 cm)
nema led indikator cinnosti a napajania
koncipovane pre NB, nepouzitelne pre PC bez predlzenia
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12