Obnoviť stránku

Recenzie Yato kalové čerpadlo 750 W s drtičom

Zaujímajú vás názory a recenzie na Yato kalové čerpadlo 750 W s drtičom? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Yato kalové čerpadlo 750 W s drtičom. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Yato kalové čerpadlo 750 W s drtičom aj vy.
Yato kalové čerpadlo 750 W s drtičom - Kalové čerpadlo
Yato kalové čerpadlo 750 W s drtičom
Momentálne nedostupné
Milan, Šluknovflag
Hodnotené 23. 5. 2024, variant Yato kalové čerpadlo 750 W s drtičom
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Sice má jmenovitý příkon 750W, ale standardní jistič B 6A spuštění neumožní a vypadne (tj. 1320 W). Zkusím C6A. Čerpadlo má řezačku, což by mělo zajistit delší životnost (bez řezačky se mi postupně vždy nakonec v septiku ucpalo a shořelo – používám na průběžné přečerpávání do čističky).
bytelné (litina)
řezačka by měla pozřít běžný odpad v septiku
vlastní plovák
vlastní vypínač
velké a těžké
krabička s vypínačem nemá těsnění, jen těsné zaklapnutí
redukce na 2" vývod nejsou
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03