Obnoviť stránku

Recenzie Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Beige

Zaujímajú vás názory a recenzie na Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Beige? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Beige. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Beige aj vy.
Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Beige - Smart hodinky
Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Beige
Predaj skončil
Miroslav, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnotené 24. 5. 2022, variant Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Beige
Overený nákup
veľmi pekny dizajn
funkčnosť a množstvo športových fukncii
kroky meraju presnejšie ako drahšie zariadenia
analyza spanku sice vyzera super ale teda nezaznamenala 10minutove prebudenie tak presnost je asi veľmi orientačna
sparovanie s telefonom, precitanie QR kodu z displeja, xiaomi apka. Nieje to ani az tak negativum ako skor ze sme stym stravili naozaj hodinu kym sa to podarilo a museli sme resetovat hodinky snad 5x, o apke ani nehovorim
zatial baterka absolutne nedosahuje deklarovanu vydrz ale tak pouzivaju sa len prvy tyzden a je mozne ze je im venovana prilisna pozornost :)
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12