Obnoviť stránku

Recenzie Xiaomi IMILAB Home Security Camera Basic

Zaujímajú vás názory a recenzie na Xiaomi IMILAB Home Security Camera Basic? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,9 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Xiaomi IMILAB Home Security Camera Basic. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Xiaomi IMILAB Home Security Camera Basic aj vy.
Xiaomi IMILAB Home Security Camera Basic - IP kamera
Xiaomi IMILAB Home Security Camera Basic
Predaj skončil
Jana, Bratislava - Podunajské Biskupiceflag
Hodnotené 29. 4. 2023, variant Xiaomi IMILAB Home Security Camera Basic
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Kvalitný obraz aj zvuk. Veľmi spokojná s týmto produktom. Ďakujem
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 6. 8. 2022, variant Xiaomi IMILAB Home Security Camera Basic
Overený nákup
Robi nejaky obraz a otaca sa a da sa dokonca po dvojhodinovych peripetiach pozriet na mobile. Realne vyuzitie ale netusim ake moze mat, aj na low sensitivity hlasi alarm pri kazdom pohybe listocka a aj pri alarme natoci len 12 sekund. Idem ju vratit hned ako sa bude dat.
Kameruje
Otaca sa
Da sa pozret na mobile
Otrasna appka
Absolutne nepouzitelne
0 ×Nahlásiť
Tomáš, Suliceflag
Hodnotené 27. 5. 2022, variant Xiaomi IMILAB Home Security Camera Basic
Overený nákup
Cena
Kvalita obrazu
Párování s aplikací fungovalo jen poprvé a i tak problematicky
Aplikace nemá pořádně ošetřeno prakticky nic - click response? Pro některé ikony nula... Párování bez internetu? Ani se Vám nezobrazí QRkód pro kameru k naskenování... takže je spíše otázka - jak to, že to vůbec jde zinicializovat...
Při druhém pokusu o spárování se po restartování kamery se kamera zasekla a odmítla jakoukoliv další spolupráci - podle googlu poměrně častý problém xiaomi kamer.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02