Obnoviť stránku

Recenzie XGIMI, stojan na podlahu, čierny

Zaujímajú vás názory a recenzie na XGIMI, stojan na podlahu, čierny? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,3 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s XGIMI, stojan na podlahu, čierny. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na XGIMI, stojan na podlahu, čierny aj vy.
XGIMI, stojan na podlahu, čierny - Stojan na projektor
XGIMI, stojan na podlahu, čierny
Momentálne nedostupné
Pavel, Praha 10flag
Hodnotené 26. 9. 2023, variant XGIMI, stojan na podlahu, čierny
Overený nákup
S tímto stojanem velká nespokojenost. Prvním problémem je uchycení projektoru klasickým stativovým šroubem- co je dobré pro menší foťák není dobré pro takto velký přístroj: nasadit přibližně na tyč a otáčením celého přístroje se pokoušet závit chytit a dotáhnou a nepoškodit závit v přístroji - to si fakt užíváte... Máte pocit, že přístroj není na stativu dostatečně bezpečně uchycen, špatně se utahuje. Kulová stativová hlava k jemnějšímu nastavení sklonu opět velmi problematická, protože povrch šroubu je pogumovaný - gumový úchop na šroubu se protáčí, takže hlavu lze skutečně obtížně dotáhnout. Výšku tyče stojanu nelze nastavit, což časem velmi chybí, měla by být teleskopická a vysouvací (jako třeba běžná násada od mopu). Tohle bych už znovu nikdy nekoupil.
dobře vypadá
špatně funguje
0 ×Nahlásiť
Tomáš, Praha 5flag
Hodnotené 29. 8. 2022, variant XGIMI, stojan na podlahu, čierny
Overený nákup
Robustni
Design
Zavit a sroub kulove hlavy poradne nedrzi coz je asi pro funkci stojanu zasadni.. Staci do projektoru (XGIMI HORIZON) jemne strcit a uz je vychyleny.. Naprosty fail u jinak pekneho stojanu
0 ×Nahlásiť
Jaroslav, Zvolenflag
Hodnotené 29. 1. 2022, variant XGIMI, stojan na podlahu, čierny
Overený nákup
jednoduchosť a účelnosť
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19