Obnoviť stránku

Recenzie xDuoo XD-05 Plus

Zaujímajú vás názory a recenzie na xDuoo XD-05 Plus? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s xDuoo XD-05 Plus. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na xDuoo XD-05 Plus aj vy.
xDuoo XD-05 Plus - Slúchadlový zosilňovač
xDuoo XD-05 Plus
Predaj skončil
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 2. 11. 2022, variant xDuoo XD-05 Plus
Overený nákup
Krmím s ním sluchátka Sennheiser HD 660S.Tato kombinace nemá chybu,mínusy,které jsem dal,jsou spíš rýpání,ale je škoda,že výrobce s tím nepočítal,pak by nechal konkurenci daleko za sebou.
výkon
výdrž
konektivita
parametry
výbava
možnost výměny operačních zesilovačů uživatelem
nedekoduje MQA
výstup pouze unbal.
0 ×Nahlásiť
Silvester, Strečnoflag
Hodnotené 8. 7. 2022, variant xDuoo XD-05 Plus
Overený nákup
Po kúpe slúchadiel Beyerdynamic DT 990 PRO 250 ohmov som ich potreboval niečím ,,nakŕmiť". Telefón Samsung A71 ich utiahol, aj starý 10 ročný noťas, ale nebolo to ono. Oproti Koss Porta Pro hrali krajšie, ale tak na 80% hlasitosti. Po preštudovaní XY recenzii na všetky možné zvukové karty a slúchadlové zosilňovače som rezignoval, rozhodol sa priplatiť si a kúpiť Xduoo . Neľutujem! Nie som audiofil, ale rozdiel oproti pripojeniu k notebooku, alebo mobilu ,,na priamo" je ohromujúci. V prvom rade xduoo je výkonovo až prehnaný, tak že hlasitosť dokáže byť ohlušujúca. Hlavný rozdiel je vo zvuku. Subjektívne je zvuk krajší, detailnejší, čistejší, príjemne ostrejší, priestorovejší. Teda hlavne v spojení s nahrávkami vo formáte FLAC. Obrovský zážitok je pripojiť ho cez optický kábel s TV a pozerať filmy. Batéria má zatiaľ výdrž bez pripomienok, len sa dlhšie nabíja. Škoda, že sa zosik Xduoo nedá pripojiť cez USB k PS5, ani PS4. Dvojnásobok ceny slúchadiel tiež zamrzí a návod na použitie veľa neponúkne. Na šťastie na nete je dosť recenzii a dá sa dostať k potrebným informáciám. Po piatich mesiacoch som maximálne spokojný a kúpil by som si ho znovu.
výkon - zvuk
možnosti pripojenia
výdrž batérie
spracovanie
dĺžka nabíjania
nedostačujúci návod na použitie
cena
PS5 ani PS4 ho nepoznajú
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 7. 1. 2022, variant xDuoo XD-05 Plus
Overený nákup
Výborný univerzální DAC+Amp. Spíš přenosný stolní (např. z domova do práce) než vyloženě přenosný (k mobilu do kapsy). Ale i výrobce ho tak označuje. Jedinou reálnou nevýhodou, která je často zmiňovaná i na fórech, je nevyvážené ovládání hlasitosti. Pravý kanál zesiluje strměji než levý (+/- někde od devíti do deseti hodin). Lze částečně řešit přepínáním gainu. Je populární, takže je k dohledání spousta recenzí i zkušeností s výměnou Op Ampů. Doporučuji před koupí přečíst.
Kvalita zvuku
Univerzální (spousta vstupů)
Výkon
Kvalita zpracování
Dlouhá výdrž (5000 mAh)
Op Amp Rolling
Display!
Příslušenství
Skvělý poměr cena/výkon
Nekvalitní potenciometr
Nemá napájení ze sítě
Ne moc vhodné pro IEM
Nemá symetrický (XLR) výstup
BT modul a kabel Lightning-USB-C (OTG!) nutné dokoupit
Netopýrům nemusí stačit 384kHz/DSD256, ale pro ně to stejně není.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06