Obnoviť stránku

Recenzie WMF 730086040 Diadem Plus 5 ks

Zaujímajú vás názory a recenzie na WMF 730086040 Diadem Plus 5 ks? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s WMF 730086040 Diadem Plus 5 ks. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na WMF 730086040 Diadem Plus 5 ks aj vy.
WMF 730086040 Diadem Plus 5 ks - Súprava riadu
WMF 730086040 Diadem Plus 5 ks
Predaj skončil
Marek, Banská Bystricaflag
Hodnotené 29. 1. 2022, variant WMF 730086040 Diadem Plus 5 ks
Overený nákup
Dlho som hladal sadu hrncov ktora by doplnila doma pouzivanu, hlavne som nechcel hrniec s dlhou ruckou. Co tento set splnil. Hrnce su dizajnovo pekne, rucky sa dobre drzia, mierne hreju ale daju sa chytat aj bez rukavic (pokial nejdu do rury). Co hodnotim ako minus je tvar uchytenia pokrievok. je pomerne vysoky s miernym vystupom vo vrchnej casti, ktory ma sluzit na zachytenie prstami, no pokial sa orosi pri vacsich hrncoch s tazsou pokrievkou hrozi sklznutie pokrievky z ruk. A chyba mi otvor na paru, ak voda ci polievka vrie pri vareni tak lahko hrozi vykypenie, para nema kam unikat, po obvode len mierne a to nemusi stacit ak ste nestiahli plyn/ ohrev na sporaku. A niekomu este moze vadit mierne vyssia vyska pokrievok, pre skladovanie vo dvierkach kuch linky (kto ma), tak moze byt problem. A casto sa spominaju flaky po prvom vareni, ano aj tu sa nam stalo po zemiakoch ostali flaky a bezny saponat na riad to neodstrani, skrabat to nema zmysel, ale neriesim to, nie su to prve zemiaky co tam varime, urcite ma na to vplyv surovina vs plamen plynoveho horaku z opacnej strany.. na funkcnost to nema ziaden vplyv (ale je pravda ze povodnu sadu hrncom mame Tescoma uz vyse 20 rokov a na ziadnom z hrncov ani fliacik doteraz)
dizajn
objem hrncov
nepripaluju
pokrievky sa zle chytaju a drzia
pokrievky nemaju otvor na paru
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06