Obnoviť stránku

Recenzie Vigan Mammoth EK1, celokovový

Zaujímajú vás názory a recenzie na Vigan Mammoth EK1, celokovový? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,2 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Vigan Mammoth EK1, celokovový. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Vigan Mammoth EK1, celokovový aj vy.
Vigan Mammoth EK1, celokovový - Elektrický krájač
Vigan Mammoth EK1, celokovový
Predaj skončil
Roman Barnet, Praha 9flag
Hodnotené 30. 11. 2022, variant Vigan Mammoth EK1, celokovový
Overený nákup
Tento výrobek byl pro mě sklamáním. Když kupuji produkt který se pyšní tím že je z kovu, tak očekávám že především převod na kterém záleží opravdu nejvíce je opravdu kovový a né z plastu. Je to tak na rok občasného používání, než vám odejdou ozubená kolečka které nikde neseženete pro případnou opravu. Je to zrovna takový šmejd jako ty nejlacinější plastové šmejdy od kterých žádou seriózně dolouhou životnost ani neočekáváte.
Plastový převod s nízkou životností.
0 ×Nahlásiť
Peter, Trnavaflag
Hodnotené 1. 2. 2021, variant Vigan Mammoth EK1, celokovový
Overený nákup
Kovová konštrukcia
plastové prevody, slabý motorček
0 ×Nahlásiť
Kateřina, Praha Kunraticeflag
Hodnotené 10. 10. 2020, variant Vigan Mammoth EK1, celokovový
Overený nákup
Pevný, dobře sedí na lince, není veliký a hlavně má tácek na nakrájené potraviny a drobky. Stačí vysypat a je uklizeno.
Zubatý nůž je možná dobrý na měkký chléb, ale mě krájel vše šikmo. Asi to neumím - s rovným nožem jsou všechny plátky jeden jak druhý 😀
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08