Obnoviť stránku

Recenzie Victrola VSC-580BT čierny

Zaujímajú vás názory a recenzie na Victrola VSC-580BT čierny? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Victrola VSC-580BT čierny. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Victrola VSC-580BT čierny aj vy.
Victrola VSC-580BT čierny - Gramofón
Victrola VSC-580BT čierny
Momentálne nedostupné
Dávid, Žarnovicaflag
Hodnotené 9. 4. 2022, variant Victrola VSC-580BT čierny
Overený nákup
Pomer cena kvalita je fajn. Gramofón obsahuje kryštálovú prenosku ktorá sa ľahko mení. Funkcie ako je Line in alebo bluetooth sú celkom zbytočné kedže vstavaný zosilňovač je celkom k smiechu aj keď v popise je uvedené, že ho neobsahuje. A tak isto ako aj rozpätie otáčok 33,45,78. Platne ktoré potrebujú 78 otáčok sú celkom raritné takže síce cool vec ale len na ozdobu. Celkom zaujímavý autostart a autostop. Autoštart roztočí platňu okamžite, pre niektorých celkom nezvyk ale aj pri výmene platne keď sa prenoska prenáša z konca platne na stojan tak na chvíľu zopne autoštart. Zmena výstupov zo vstavaného reproduktora (hrá pekne ale basy....) na zadný výstup L R ale aj na výstup pre slúchadlá je plne automatická takže tiež cool. Samozrejme pri zapojení cez slúchalá sa hlasitosť ovláda cez vstavaný potenciometer ktorý slúži zároveň aj ako ON/OFF ale pri zadnom výstupe L R už nie. Takže celkom cool len slabý popis produktu.
praktický
mechanické spúšťanie prenosky
široký výber otáčok
autostop
v skutočnosti obsahuje predzosilňovač ktorý uprednostňuje výšky a basy sú veľmi nevýrazne až by som povedal úplne chýbajú
manuálne zdvíhanie prenosky
pri funkcií autostop, po skončení platne sa prenoska automaticky nezdvihne, čož gramofóny z 80 rokov mali aj v najnižšej triede
odpor vnútornej zostavy elektroniky je celkom znateľní pri zapojení do zosilňovača bučaním pri zosilnení basov
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02