Obnoviť stránku

Recenzie Veles-X 3 Colors 5 Brightness Clip on Led Lamp

Zaujímajú vás názory a recenzie na Veles-X 3 Colors 5 Brightness Clip on Led Lamp? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Veles-X 3 Colors 5 Brightness Clip on Led Lamp. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Veles-X 3 Colors 5 Brightness Clip on Led Lamp aj vy.
Veles-X 3 Colors 5 Brightness Clip on Led Lamp - Lampička na noty
Veles-X 3 Colors 5 Brightness Clip on Led Lamp
Momentálne nedostupné
Pavel, Nymburk 2flag
Hodnotené 9. 2. 2024, variant Veles-X 3 Colors 5 Brightness Clip on Led Lamp
Overený nákup
Lampička prakticky nemá chybu, pokud ji tedy náhodou najdete. Na Alze je totiž zařazena mezi lampičkami na noty, takže jsem na ni narazil po několika týdnech přes Goggle (několikrát jsem předtím hledal mezi lampami s klipem). Jsou k dispozici 3 úrovně intenzity a 3 barvy (buď svítí bílé diody, nebo žluté, nebo společně). Napájení je vyřešeno přes microUSB, nebo z 3xAAA. Lampička může stát na ploše, nebo drží na klipu. Výdrž nevím, ale na jedny baterie už má naběháno několik hodin. Na noční čtení naprosto ideální věc.
Naprosto skvělá věc
3 úrovně intenzity
3 barvy
Napájení ze sítě, nebo 3xAAA
Může se chytit klipem nebo stát na ploše
Je zařazena k lampám na noty, takže to většina lidí nenajde ...
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13