Obnoviť stránku

Recenzie USKEYVISION 1.55X Anamorphic objektív pre mobilný telefón

Zaujímajú vás názory a recenzie na USKEYVISION 1.55X Anamorphic objektív pre mobilný telefón? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,3 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s USKEYVISION 1.55X Anamorphic objektív pre mobilný telefón. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na USKEYVISION 1.55X Anamorphic objektív pre mobilný telefón aj vy.
USKEYVISION 1.55X Anamorphic objektív pre mobilný telefón - Objektív na mobil
USKEYVISION 1.55X Anamorphic objektív pre mobilný telefón
Predaj skončil
Martin, Prahaflag
Hodnotené 14. 5. 2022, variant USKEYVISION 1.55X Anamorphic objektív pre mobilný telefón
Overený nákup
Četl vše o tom a nejvíce jsem se obával potíží s kompatibilitou na Android(ech) a především montáž, když je čočka uprostřed. Naštěstí výrobce myslí na všechny a už to problém není. Lze montovat snad na všechny typ a modely na trhu. Kvalita je (v rámci mobilů) výborná a obraz ostrý. Což u anamorfních čoček není vždy samozřejmosti. Za mě veliká spokojenost a mohu jen doporučovat.
Ultraširoký obraz
Docela ostré na mobil&lens
Jednoduchá práce s tím (na to co to je)
Nutno si pořídit také adekvátní Videosoftware pro mobil (není zápor, jen poznámka). Pro Android jsem zakoupil software "24fps" za 500Kč.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17