Obnoviť stránku

Recenzie USA ARMY 4 × 4, 3-miestne, béžové

Zaujímajú vás názory a recenzie na USA ARMY 4 × 4, 3-miestne, béžové? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s USA ARMY 4 × 4, 3-miestne, béžové. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na USA ARMY 4 × 4, 3-miestne, béžové aj vy.
USA ARMY 4 × 4, 3-miestne, béžové - Elektrické auto pre deti
USA ARMY 4 × 4, 3-miestne, béžové
Momentálne nedostupné
Peter, kostolisteflag
Hodnotené 18. 5. 2023, variant USA ARMY 4 × 4, 3-miestne, béžové
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Auticko je vädsie ale splnilo ocakavania bezny teren zvlada vyhodou je ovladanie ktore je nadriadene takze dieta je pod kontrolou keby nahodou ma dve rychlosti v pred a jednu vzad pohon 4x4 2x4 ide rychlostou chodze a rychlo chodze dobry produkt
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 3. 1. 2023, variant USA ARMY 4 × 4, 3-miestne, béžové
Overený nákup
pekne na pohlad. nevyzera to tak hlupo ako nejaky divny mercedes, ktoremu dieta trci cez strechu. aj vzhladom na jednoduchost originalu je toto daleko viac podobne skutocnosti.
naozaj sa tam zmestia a povozia aj traja krpci.
s jednym fafrnkom to prejde aj nejaky ten kopcek. ziadne offroady necakajte, ale nie ste odkazeny len na absolutnu asfaltovu rovinku. elektromotorcek je na kazdom koliesku. nejaky travnaty maly kopcek to prejde.
dialkove ovladanie je nadradene ovladaniu v aute, takze vencite pohodlne a bez strachu z lavicky a pripadne pokusy o utek, alebo trucovanie pri navrate, sa zaobidu bez vasich sprintov, ci vacsieho hulakania. rovnako ako aj vyparkovanie a zaparkovanie riesite ovladacom a setrite krize aj nervy.
autoradio je sice smiesne, ale nejake zvuky vydava. klakson trubi. svetla svietia (ale len predne a len pozicne, v noci neuvidite vobec nic).
prepinanie low/high (ide o vykon, nie sprevodovanie, ktore nie je ziadne) a 2x2/4x4 je na prve jazdy dobra pomocka.
male odkladacie priestory, ci vojenska lopatka na prvy pohlad vyzeraju nepodstatne, ale zistil som, ze to pre detvaky je dalsi celkom zaujimavy zdroj zabavy.
sklapatelne celne akozesklo rovnako ako na original willysovi.
urcite s tym narobite vela parady a radosti. nas frajer s tym povozil siroke okolie.
kupil by som zas.
konstrukcia je viacmenej vyhradne plastova. takze toto nie je vec na dozitie. naopak to pri vacsej zatazi, nerovnejsom povrchu a agresivnejsiemu soferovi odhadujem na max par mesiacov.
pre najmensie deti je jednopedalove ovladanie vyhoda, ale dvojpedalovy system (brzda a plyn) by sa vyhladovo sikol podla mna viac. hlavne ak jazdite aj v kopcoch. lebo takto dolukopcom auticko po uvolneni pedalu prejde este mozno aj meter.
je to naozaj relativne velke. na jednej strane je to vyhoda, ale na druhej strane ak sa vam niekde dalej od domu vybiju baterky a mate male auto...
skoda, ze to nie je viac prepracovane. hlavne bytelnejsi podvozok. ale aj detaily. skoda, ze svetla su len predne a len akoze.
svojou velkostou to puta pozornost viac ako tie mensie klasiky, takze to pre introvertov moc nie je.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04