Obnoviť stránku

Recenzie Urbanstar Uscooter 301 BLACK

Zaujímajú vás názory a recenzie na Urbanstar Uscooter 301 BLACK? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,3 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Urbanstar Uscooter 301 BLACK. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Urbanstar Uscooter 301 BLACK aj vy.
Urbanstar Uscooter 301 BLACK - Elektrická kolobežka
Urbanstar Uscooter 301 BLACK
Predaj skončil
Andrej, Trnava 1flag
Hodnotené 18. 6. 2018, variant Urbanstar Uscooter 301 BLACK
Overený nákup
Do mesta naozaj velmi prakticke vozitko. Prestavam pouzivat auto...ziadne krizovatky, zapchy a parkovanie. 8 kg vaha nie je prekazkou pre rucny presun, bud zlozim alebo prehodim cez plece.
Neodpruzene predne kolo je dost iritujuce pri nasich chodnikoch (naucil som sa skakat) a nabuduce by som asi kupil verziu s vacsou baterkou (mam 6.6 Ah). Na jedno nabitite pri mojich 85 kg a plnom vykone da nieco cez 6km, takze to co deklaruje vyrobca (kilometraz pri idealnych podmienkach) je dost daleko od realneho pouzivania. Takze pre vacsie mesta radsej vacsiu baterku.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04