Obnoviť stránku

Recenzie Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White

Zaujímajú vás názory a recenzie na Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,2 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White aj vy.
Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White - Herná myš
Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White
Predaj skončil
Eva, Štítnikflag
Hodnotené 7. 10. 2023, variant Trust GXT923 YBAR Wireless Mouse
Overený nákup – recenzie z porovnávača
dobrý ergonomický tvar
trošku hlučnejšie klikanie
0 ×Nahlásiť
Peter, Trenčínflag
Hodnotené 12. 9. 2023, variant Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White
Overený nákup
Kedysi dobrá firma, mal som pred rokmi volant, ktorý bol nezničiteľný... Teraz ? Výrobca ťažítok a odpadu !!! Myš ma DOKONALE SKLAMALA !!! Neustále sa vypína, snímač síce svieti ale logo zhasne a myš nereaguje ! Zapojil som ju do USB kde som mal predtým myš bezdrôtovú čo fungovala... A je HROZNE VELKA ! Na to pozor, ak nemáte ruky ako Dave Bautista tak si moc nezahráte !!! Ledva dočiahnem na skrolítko, na tlačidlo bočné jedno nedosiahnem palcom vôbec ! Ak ju porovnám s Rapoo 7200 ktorú som používal niekoľko rokov, tak je o 2-3 cm väčšia a teda absolútne nevhodná pre človeka normálnych proporcií ! Ale čo je horšie je nespoľahlivosť, NAOZAJ sa každú chvilu vypína ! Toto by sa proste ani NEMALO predávať !!! Hneď som objednal 2 kusy Rapoo 7200m sú v zľave a za obe dám menej ako za tento odpad ! A mám na niekoľko rokov vystarané... Rapoo idú na AA baterku, takže nemusím dobíjať baterku priamo v myši a mať ju tak na kábli počas nabíjania...a 1x AA baterka v nej vydrží asi 3 mesiace (eneloop za 5€ 6ročná...) alebo 2 mesiace (Lidl za 1€ 4ročná...) a to ju nevypínam ! A sedí v ruke ako uliata... NAOZAJ - TATO TRUST MYŠ JE ABSOLUTNY FAIL A ODPAD NEKUPUJTE JU...
bohužiaľ NIČ !!!!!!!! ANI ZADARMO SA NEOPLATI........
VELKA !!! MOC MOC VELKA !
VYPINA SA !
STALE SA VYPINA !
NEDOČIAHNEM NA 2 TLAČITKA...
0 ×Nahlásiť
Mikuláš, Babiceflag
Hodnotené 23. 8. 2023, variant Trust GXT923 YBAR Wireless Mouse
Overený nákup
Jedná se o nejhorší myš co jsem kdy měl. Bezdrátová myš za pár stovek zní lákavě, ale muselo se na něčem šetřit. To chápu, ale na této myši se šetřilo všude ! Jedná se o kus černého nepoužitelného a nekvalitního plastu. Dosvědčit to může: samovolné vypínání, sekání, nepřesnost, kluzkost a hlavně mizerné zpracování. Nedoporučuji ani o koupi zavadit.
Software
Nepřesnost
Materiál
,,Ergonomie"
0 ×Nahlásiť
Dávid, Nezbudská Lúčkaflag
Hodnotené 25. 7. 2023, variant Trust GXT923 YBAR Wireless Mouse
Overený nákup
seka
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14