Obnoviť stránku

Recenzie Trixie HipHop Basketbalová loptička so zvukmi vinyl 7,5 cm

Zaujímajú vás názory a recenzie na Trixie HipHop Basketbalová loptička so zvukmi vinyl 7,5 cm? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Trixie HipHop Basketbalová loptička so zvukmi vinyl 7,5 cm. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Trixie HipHop Basketbalová loptička so zvukmi vinyl 7,5 cm aj vy.
Trixie HipHop Basketbalová loptička so zvukmi vinyl 7,5 cm - Loptička pre psov
Trixie HipHop Basketbalová loptička so zvukmi vinyl 7,5 cm
Momentálne nedostupné
Vlastimil, Slavkov u Brnaflag
Hodnotené 23. 10. 2023, variant Trixie HipHop Basketbalová loptička so zvukmi vinyl 7,5 cm
Overený nákup
Parádní míček pro psa, snad je nerozbitný, máme ho přes rok, kde si sním hraje dalmatin a to dost intenzivně a zatím drží, máme 2, druhý máme pouze do vody, cena je velmi přijatelná, pokud jeden ztratíme, bez váhání koupíme stejný
nerozbitný, cena, kvalita
Nevím o ničem
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13