Obnoviť stránku

Recenzie TomTom GO EXPERT 7"

Zaujímajú vás názory a recenzie na TomTom GO EXPERT 7"? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,8 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s TomTom GO EXPERT 7". Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na TomTom GO EXPERT 7" aj vy.
TomTom GO EXPERT 7" - GPS navigácia
TomTom GO EXPERT 7"
Predaj skončil
Michal, Prostějov 1flag
Hodnotené 28. 4. 2024, variant TomTom GO EXPERT 7"
Overený nákup
spolehlivost
0 ×Nahlásiť
Tomáš, Doksyflag
Hodnotené 8. 6. 2023, variant TomTom GO EXPERT 7"
Overený nákup
Totalni kram, nebrat. Kdybych ji nekoupil primo pred cestou a mel ji moznost otestovat jeste nez odjedu, tak bych ji vratil a asi sel do neceho jineho.
Asi snad jenom drzak
Totalni kram za ty penize. Po vyjezdu z tunelu jeste nekolik kilometru hleda GPS signal a trva nez se zase srovna. sorry kazdej blbej telefon se hned chytne, tento kram nikoliv. navigace je umistena na celnim skle, cili vyhled na oblohu zajisten
I kdyz je pripojena stale na wifi, ktera ma mobilni signal, komunikace mezi navigaci a cloudem mydrive je zalostna. Takze ve finale vzdy kdyz je treba a bylo by ulehceni si na mobilu v aplikaci mydrive zadat cil a odeslat do mavigace, tak ta si postavi hlavu a cil nedorazi. Takze vse rucne, jako za mlada.
Obcas zapomene mluvit, takze restart
Obcas nespocita trasu. No treba napodruhe, nebo napotreti se ji to povede. Holt se clovek nesmi vzdat brzy
Sorry, ale jako tohle je asi od TomTomu vtip, za ty penize
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18