Obnoviť stránku

Recenzie TESLA SteamPower FX30

Zaujímajú vás názory a recenzie na TESLA SteamPower FX30? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,2 z 5 hviezdičiek od 12 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s TESLA SteamPower FX30. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na TESLA SteamPower FX30 aj vy.
TESLA SteamPower FX30 - Parný mop
TESLA SteamPower FX30
Predaj skončil
Ivana, Jablonicaflag
Hodnotené 15. 4. 2024, variant TESLA SteamPower FX30
Overený nákup
čiastočná spokojnosť....malá čistiaca plocha, vhodné pre menšie plochy miestností...
cena
0 ×Nahlásiť
Martin, Sázavaflag
Hodnotené 10. 10. 2023, variant TESLA SteamPower FX30
Overený nákup
Po prvním složení a zprovoznění, mop nevypouští žádnou páru. Nádržka je plná, světlo svítí modře, čerpadlo bzučí a pára nikde. Absolutní nespokojenost
vřele nedoporučuji. Po složení nefunguje
0 ×Nahlásiť
Dušan, Smoleniceflag
Hodnotené 25. 9. 2023, variant TESLA SteamPower FX30
Overený nákup
Tak som vyskúšal ten parný mop a tu sú moje skúsenosti: Najprv som v celom 1i byte ozaj dôkladne povysával podlahu. Mám plávajúcu plastovú podlahu sivej farby s tmavším sivým vzorom, v kúpeľni dlažba. Potom som naplnil nádržku mopu pomocou priloženej odmerky vodou z vodovodu. Saponát som na tento prvý raz vynechal. Nabudúce skúsim. Mop som zapol, po cca 20 sekundách sa začalo z mopu ozývať také divné rapkanie, jeho frekvencia sa menila ovládacím kolieskom množstva pary. Hneď mi bolo jasné, že to je čerpadlo, ktoré buď nemá vodu, alebo tlačí do zavretého otvoru, lebo nevychádzala z mopu ani žiadna para. Za jazdy som teda otvoril viečko na vodu a ústami silno fúkol do nádržky s vodou. Rapkanie ustalo a začala vychádzať para. Ale iba na cca 5 sekúnd, potom znova iba rapkanie. Mudroval som nad tým a jediné riešenie som videl v lepšom uložení telesa mopu v celom držiaku. Tak som silno zatlačil to teleso v spodnej časti, niečo troška cvaklo a čuduj sa svete – mop začal fungovať. Ale už som bol aj tak z neho dosť znechutený... Začal som teda mopovať v kuchyni, prešiel do kúpeľne s dlažbou, odtiaľ predsieň a nakoniec izba. Na mop som tlačil ozaj iba mierne, zdá sa mi dosť krehký - jednoducho som sa bál silnejšie pritlačiť. Už na prvý pohľad bolo vidieť, že si para ľahko poradí so zaschnutými špinkami a rôznymi fľakmi, zväčša ušliapané omrvinky či už z oplatok zo zmrzliny alebo rôznych keksíkov, neviem, čo všetko tam vnukom popadalo :-) Vlhká podlaha uschla do cca 5-10 sekúnd, žiadne parné oblaky, jednoducho to išlo tak, ako som očakával. Ale tam, kde som podlahu mopom iba zľahka raz prešiel, zostali vidieť proti svetlu síce nenápadné, ale predsa len šmuhy. Treba zrejme viackrát prejsť tie isté miesta. Tam, kde som si dal záležať, zostala podlaha síce bez šmúh, ale dosť matná. Naopak: v kúpeľni sa dlažba ostala krásne lesknúť.Takže na vytvorenie lesku na tej plastovej podlahe zrejme bude treba použiť nejaký prípravok, na ktorý má tento mop samostatnú nádržku. Po skončení som mop vypínačom vypol, vylial vodu z nádržky (na tých cca 28m2 som minul asi štvrtinku vody z nádržky) a mop oprel tak, aby tá mopová látka mohla vyschnúť. Nie je najčistejšia, ale nie je ani tak zašpinená, aby som ju bol nútený hneď oprať. Nabudúce. Takže celkové hodnotenie: za tie peniaze nič viac zrejme nie je možné očakávať. Pokiaľ by ten začiatok nebol taký odstrašujúci, povedal by som, že úplne naplnil moje predpoklady a očakávania. Myslím, že práca s ním je (okrem nalievania vody) rovnocenná a rýchla, presne tak, ako práca s tyčovým vysávačom, mop je aj približne rovnako ťažký ako ten tyčový vysávač, je to jednoducho pohodovka robota. Nabudúce vyskúšam aj prácu s ručnou časťou a kefkami, rovnako ako mopovanie podlahy so saponátom. Moju spokojnosť by som vyjadril číslom 8 z 10, ale tomu, čo očakáva absolútne bezproblémový parný mop, alebo má pri skladaní častí "nervy", ho veľmi neodporúčam.
Lacný, ľahký, jednoduchá obsluha, slušný výsledok práce
Mám z neho pocit lacnej čínskej hračky, uloženie jednotlivých častí nie je jednoznačné
Zaslané spoločnosťou SPS, ktorá oznámi iba deň doručenia a dosť. Napr. DPD pošle hodinové okno času doručenia, pri SPS aby ste boli celý deň doma...
0 ×Nahlásiť
Petr, Jemniceflag
Hodnotené 25. 6. 2023, variant TESLA SteamPower FX30
Overený nákup
Splňuje očekávání
Někdy zanechává stopy
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 22. 4. 2023, variant TESLA SteamPower FX30
Overený nákup
cena, rychlost dodání
vyvíjení páry je nekonstantní, může to ale být mojí nezkušeností s výrobkem
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 14. 11. 2022, variant TESLA SteamPower FX30
Overený nákup
špatně a pomalu se nahřívá
fórové provedení
občas nenahřívá jak by měl
0 ×Nahlásiť
Michal, Trnavaflag
Hodnotené 15. 3. 2022, variant TESLA SteamPower FX30
Overený nákup
horsi mop som nevlastnil.
odnimatelna nadrzka na vodu
po par mesiacoch sa doslova rozpada za povhodu
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02