Obnoviť stránku

Recenzie Tesla Smart Thermostatic Valve

Zaujímajú vás názory a recenzie na Tesla Smart Thermostatic Valve? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,3 z 5 hviezdičiek od 14 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Tesla Smart Thermostatic Valve. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Tesla Smart Thermostatic Valve aj vy.
Tesla Smart Thermostatic Valve - Termostatická hlavica
Tesla Smart Thermostatic Valve
Predaj skončil
Miroslav, Vřesinaflag
Hodnotené 13. 10. 2022, variant Tesla Smart Thermostatic Valve
Overený nákup
podpora Z2M v Home Assistant
dlouhá výdrž baterie
dosah
0 ×Nahlásiť
Zdeněk, Dobrisflag
Hodnotené 24. 7. 2022, variant Tesla Smart Thermostatic Valve
Overený nákup
nutno se seznámit s nastavením, což nějaký čas zabralo,ale pak super.
za tu cenu jedinečný , propojení s telefon, nakonec jsem to kupoval pro známého
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 9. 1. 2022, variant Tesla Smart Thermostatic Valve
Overený nákup
Aplikace je naprostá katastrofa z nějakého důvodu je chvíli česky chvíli anglicky neumí si pořádně říct které povolení potřebuje musel jsem to dělat stylem pokus omyl párování absolutně nefunguje
Baterie v balení
Aplikace
0 ×Nahlásiť
Miroslav, Vřesinaflag
Hodnotené 26. 12. 2021, variant Tesla Smart Thermostatic Valve
Overený nákup
zigbee
vynikajici cena
vydrz baterie
podpora home assistant
funguje i bez tesla brany (pripojeno pres lidl gw)
mensi dosah zigber
0 ×Nahlásiť
Ladislav, Načeradecflag
Hodnotené 11. 12. 2021, variant Tesla Smart Thermostatic Valve
Overený nákup
Vše funguje jak má, super.
0 ×Nahlásiť
Petr, Praha 10 - Malešiceflag
Hodnotené 5. 12. 2021, variant Tesla Smart Thermostatic Valve
Overený nákup
Měnil jsem za jiné termostatické hlavice a za tu cenu fungují super. Měl jsem akorát chvíli problém se spárováním, ale pak se to chytlo, aplikace blbě navádí. Jinak je logické, že u topení to ukazuje úplně jinou teplotu, vzhledem k tomu, že to má senzor hned u rozpáleného topení. Přes aplikaci lze nastavit korekci. Je tam zhruba 4°C rozdíl, ale bude to asi domácnost od domácnosti.
Funkčnost
Aplikace
Nastavení
Dobře regulují teplotu po celém bytě
1 produkt jsem hned reklamoval, ale koupil místo ní nový. Alza uznala reklamaci tentýž den od podání
Divné nastavení rozsahu hodin pro automatickou regulaci
0 ×Nahlásiť
Juraj, Žilinaflag
Hodnotené 29. 11. 2021, variant Tesla Smart Thermostatic Valve
Overený nákup
Tak pozor. Toto bude najkomplexnejšia recenzia. Inú na internete nenájdete. Naozaj som sa snažil riadiť podľa nejakých skúseností ale je zrejmé že tento výrobok moc ľudia nekupujú. Do značnej miery za to môže obmedzená predstavivosť čínskeho výrobcu. Kopec vecí totiž musíte poskúšať a odpozorovať a poupraviť aj svoj plán vykurovania. Tento ventíl sa predáva za porovnateľnú cenu na Aliexpresse ale akurát tam nemá uvedenú značku - Tesla. Je to Tuya ekosystém, čiže okrem Tesla Smart appky to funguje aj na Tuya appke (a tá je údajne kompatibilná aj so SmartThing od Samsungu ale ešte som to neskúšal). Zakúpil som 3 ventíle spolu s Tesla Smart Hubom lebo podmienka bola, ovládať kúrenie aj na diaľku cez appku. V byte mám nainštalovaný ventíl M30x1.5 takže s tým nebol žiaden problém. Manual je dosť priamočiary a stručný, kto nemá skúsenosti s podobnými technológiami - nespáruje to na prvý krát. Ale nakoniec sa podarilo, aj so samotnou Tesla Smart App. Všetko čo viete nastaviť na ventile sa dá nastaviť aj priamo v appke. Dokonca ventíl aj naprogramovať. A teraz to podstatné. Častý kameň úrazu je zvyšovanie teploty v miestnosti. Všimol som si, že mnohí nadávajú že ventíl sa pootvára pomaly alebo vôbec. Ak máte v miestnosti 19 stupňov pri studenom radiátore a nastavíte že chcete 21, stanú sa dve veci. Ventíl sa síce pootvorí pozvolna a skôr či neskôr dôjde aj k ohrevu ale v momente keď v okolí ventíla dôjde k otepleniu na 21 stupňov, ventíl sa znova zatvorí. Aj napriek tomu, že táto teplota NIE JE v miestnosti. Ak chcete ohriať celú miestnosť - je potrebné prikročiť k väčšiemu výkonu, t.j. nastaviť aspoň na 24-26 stupňov a až potom, dôjde k výraznejšiemu otvoreniu ventíla a väčšej tepelnej výmene medzi radiátorom a prostredím v miestnosti. Takže ak to necháte len tak, že o 2 - 3 stupne viac - áno, dôjde k otepleniu v miestnosti ale trvá to niekedy aj pol dňa. Lepšie je zadať na pol hodinku oteplenie na o cca 4-6 stupňov viac a potom po nejakej dobe ubrať na želanú teplotu. Ak s týmto faktom počítate - dá sa ventíl pekne naprogramovať aby to robil takto. Mne sa to teda takto podarilo urobiť a zdá sa, že už 3 deň to funguje ako som +/- chcel. Ďalšie klady a zápory nižšie.
cena
množstvo funkcií, vybavenosť, podsvietený displej
naozaj tichý chod motora. niekedy problém počuť či sa otvoril alebo nie.
intuitívna aplikácia. teda ak úspešne prejdete párovanim Smart Hubu... . Potom je to už jednoduché.
ešte som to nemal možnosť overiť ale výdrž batérií +/- 1 rok by bola fajn
úspora na kúrení. Tých proklamovaných 30% je asi útopia ale nejaké šetrenie tam určite bude.
jednoduchá inštalácia na podporovaný ventíl. automatická kalibrácia a následne párovanie. brnkačka.
funkcia detekcie otvoreného okna - nefunguje. Jednoducho to nejde. Môžte pri otvorenom okne aj zamrznúť a ventíl na to nijak zvlášť nereaguje. Nutno ešte popremýšľať ako by mohlo dôjsť k detekcií ak nie je chyba na strane firmwéru.
Z času na čas dochádza k výpadku spojenia na celé "smart riešenie". Zariadenia sa hlásia ako Offline. V jednom prípade som si všimol že za to mohla moja WiFina, jednoducho sa reštartovala. V ďaľšom prípade neviem, Wifina išla a zariadenia boli offline. Tento stav je však dočasný a po pár minútach je zasa všetko online. Nastane tak 2-3x za deň.
WiFi Smart Hubu neoperuje na 5GHz frekvencií ale len na 2.4. Počas párovania je treba mať na rovnakej wifine aj mobil s appkou.
Krajina pôvodu. Som zvedavý ako dlho to dokáže fungovať a či to niečo vydrží.
mierne problémy s appkou. Režim programovania a kalendár na celý týždeň. Tá časť appky je trošku odfláknutá. Ale naučíte sa.
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 6. 11. 2021, variant Tesla Smart Thermostatic Valve
Overený nákup
v mém případě montáže na topení v panelovém domě hlavice velmi dobře a pevně drží na topení
pěkný podsvětlený displej
velmi tiché ovládání
dlouhá uváděná výdrž, nicméně jsem neměl možnost to vyzkoušet a ověřit
dodaný návod má několik nesrovnalostí
hlavice mi nezaznamenávala otevřené okno
u Timeru v režimu Mon až Fri+Sat+Sun nefunguje kopírování nastavených časových režimů a když si je manuálně nastavím, za chvíli Sat a Sun zmizí a je aktivní režim Mon až Sun
přestože je aplikace v češtině, je tam několik položek bez překladu v angličtině
občas se mi hlavice zobrazila jako Device offline (z domu na Wifi, ale i mimo domov - data telefonu)
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12