Obnoviť stránku

Recenzie TESLA SecureQ i7 – bezdrôtový detektor pohybu (mimo malé zvieratá, odolnosť do 25 kg)

Zaujímajú vás názory a recenzie na TESLA SecureQ i7 – bezdrôtový detektor pohybu (mimo malé zvieratá, odolnosť do 25 kg)? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s TESLA SecureQ i7 – bezdrôtový detektor pohybu (mimo malé zvieratá, odolnosť do 25 kg). Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na TESLA SecureQ i7 – bezdrôtový detektor pohybu (mimo malé zvieratá, odolnosť do 25 kg) aj vy.
TESLA SecureQ i7 – bezdrôtový detektor pohybu (mimo malé zvieratá, odolnosť do 25 kg) - Pohybový senzor
TESLA SecureQ i7 – bezdrôtový detektor pohybu (mimo malé zvieratá, odolnosť do 25 kg)
Momentálne nedostupné
Ladislav, Šaľaflag
Hodnotené 12. 5. 2023, variant TESLA SecureQ i7 – bezdrôtový detektor pohybu (mimo malé zvieratá, odolnosť do 25 kg)
Overený nákup
Najprv som myslel ze senzor je vandy, prihlasit ho do alarm hubu islo lahko, ale detekcia pohybu strasne mizerna az ziadna. Vtedy ma napadlo ze moje ine PIR senzory z aliexpresu maju nastavovacie switche citlivosti a modu. V test mode senzor snima kazde 3s, vo work mode raz za 3 minuty. Netusim komu je dobry work mod raz za 3 minuty, dovtedy prejdem popred senzor 10 krat...zle cele...v manuali senzora ale o nastavovani modu ale aj citlivosti ani slovo :(. otvorim krabicku a samozrejme sensor nastaveny na work mode, po prepnuti na test mod senzor funguje krasne, citlivo, takmer okamzite, staci spoza rohu zamavat rukou a uz to posiela signal do hubu. Sparovanie s nie Tesla hubom 433Mhz bezproblemove, filtrovanie psa vecsinou funguje, za tyzden mi len raz spravil falosny poplach kvoli psovi (a to som videl na kamere ze pes sa doslova postavil 3m od senzora a sedel tam hodnu chvilu), ked len beha po dvore senzor je v pohode, aliexpress senzor s odolnostou na zvierata mi daval viac falosnych poplachov, tento senzor ma 2 snimace..takze za mna palec hore, uvidime vydrz baterii a senzora
Dobra citlivost
Dvojity senzor
Baterie v cene
Na vymenu bateriek musite krabicku rozsrobovat. tj zaruka je otazna
Work mode?
nema vypinac off (posiela alarmy aj pocas montaze :) )
0 ×Nahlásiť
František, Říčanyflag
Hodnotené 28. 1. 2023, variant TESLA SecureQ i7 – bezdrôtový detektor pohybu (mimo malé zvieratá, odolnosť do 25 kg)
Overený nákup
Žádné
Nejde spustit
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18