Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Recenzie Tempered Glass Protector Antibacterial pre Samsung Galaxy A72, Čierne + sklo na kameru

Zaujímajú vás názory a recenzie na Tempered Glass Protector Antibacterial pre Samsung Galaxy A72, Čierne + sklo na kameru? U nás má zatiaľ hodnotenie 1,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Tempered Glass Protector Antibacterial pre Samsung Galaxy A72, Čierne + sklo na kameru. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Tempered Glass Protector Antibacterial pre Samsung Galaxy A72, Čierne + sklo na kameru aj vy.
Tempered Glass Protector Antibacterial pre Samsung Galaxy A72, Čierne + sklo na kameru - Ochranné sklo na objektív
Tempered Glass Protector Antibacterial pre Samsung Galaxy A72, Čierne + sklo na kameru
Momentálne nedostupné
Vít, Zlín 12flag
Hodnotené 10. 5. 2023, variant Tempered Glass Protector Antibacterial pre Samsung Galaxy A72, Čierne + sklo na kameru
Overený nákup
Vyberte si raději jiný, tohle jsou doopravdy vyhozené peníze.
žádné
rozměr ochranného skla absolutně nesedí na Samsung Galaxy A72 - je cca o 2 milimetry užší než samotný displej.
Projevuje se to například tak, že při podívání se "z úhlu" vidíte, jak displej prosvítá mezi ochranným sklem a rámečkem telefonu.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08