Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sušička Concept SP6508

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sušička Concept SP6508

Hľadáte do svojej domácnosti sušičku, ktorá nielen skvele vyzerá, ale tiež má veľa užitočných funkcií na sušenie vašej bielizne? Potom si kúpte túto moderne prepracovanú sušičku Concept SP6508, ktorá pojme až 8 kg bielizne, čo je kapacita bežnej štvorčlennej domácnosti. Vďaka kvalitnému tepelnému čerpadlu vám spotrebič ušetrí veľa času a energie. Sušička patrí do energetickej triedy A++. Súčasťou je tiež kvalitne spracovaný antikorový bubon, ktorý vašu bielizeň chráni pred poškodením vďaka špeciálnemu dizajnu s perlovou štruktúrou. Concept SP6508 sa ovláda pomocou panela s elektronickým displejom a otočným voličom. Panel je v českom jazyku.

Tepelné čerpadlo

Antikorový perlový bubon

Digitálny volič programov


Kľúčové vlastnosti sušičky prádla Concept SP6508

  • Maximálna starostlivosť o vašu bielizeň
  • Pojme až 8 kg bielizne
  • Ovládací panel v českom jazyku
  • Usušená bielizeň s príjemnou vôňou
  • Kvalitné LED vnútorné osvetlenie 
  • Praktický cyklus na menej pokrčenú bielizeň
  • Sušička patrí do energetickej triedy A++
  • Využíva opätovný horúci vzduch, ktorý prevádza na elektrinu
  • Tepelné čerpadlo zabezpečí, že vaša bielizeň nebude vystavené vysokým teplotám
  • Antikorový bubon na šetrné a účinné sušenie
  • Praktický držiak na sušenie topánok, plyšiakov či vlnených odevov
  • Užitočný detský zámok
  • Sušička Concept SP6508 s dvojitým prachovým filtrom
  • Možnosť napojenia na odpad
  • Pomocou medzikusu ušetríte veľa miesta
  • Praktická funkcia odloženého štartu

Usušená bielizeň s príjemnou vôňou

Sušička bielizne Concept SP6508 vám ušetrí nielen veľa energie, ale aj času. Veľmi rýchlo usuší a krásne prevonia vašu bielizeň. Po vypraní tak stačí bielizeň vložiť do sušičky a spustiť vami vybraný program. Sušička pojme až 8 kg bielizne, čo je kapacita prádla bežnej štvorčlennej domácnosti. Na výber máte až 15 programov, ktoré si zvolíte podľa svojich potrieb. Dajte zbohom zdĺhavému sušeniu na vešiaku, ktoré vám zbytočne tvorí v dome vlhkosť. 

Úsporná sušička prádla Concept SP6508

Sušička prádla Concept SP6508 je vybavená tepelným čerpadlom, ktoré sa postará o úspornú prevádzku. Sušička patrí do energetickej triedy A++, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Všetko spočíva v tom, že sušička využíva horúci vzduch, ktorý prevádza na elektrinu, vďaka čomu potom vytvára energiu potrebnú na ďalšie sušenie. Tepelné čerpadlo zároveň zaistí, že vaša bielizeň nebude vystavená vysokým teplotám, ktoré by mohli niektoré šetrnejšie tkaniny poškodiť.

Antikorový bubon na šetrné a účinné sušenie

Príjemným benefitom sušičky bielizne Concept SP6508 je antikorový bubon, ktorý sa pýši vysokou odolnosťou, trvanlivosťou a nekoroduje. Vašu bielizeň chráni pred poškodením vďaka špeciálnemu dizajnu s perlovou štruktúrou. Šetrne a dôkladne vysuší aj tú najjemnejšiu bielizeň, takže sa nemusíte báť vložiť do sušičky naozaj čokoľvek. Vždy vytiahnete krásne suché a voňavé kúsky odevu.

Sušička Concept SP6508 s dvojitým prachovým filtrom

Súčasťou sušičky Concept SP6508 je dvojitý prachový filter, ktorý dokáže zachytiť až 100 % nečistôt. Sušička tak bude vždy čistá a pripravená na ďalšie použitie. Aby ste dosiahli tie najlepšie výsledky, je potrebné po každom sušení filter vyčistiť. Vďaka tomu bude zachovaná maximálna efektivita počas sušenia. 

Možnosť napojenia na odpad

Sušička Concept SP6508 má k dispozícii zásobník na zvyškovú vodu, ktorý nie je potrebné zakaždým vyprázdniť, je však vybavená aj možnosťou napojenia priamo na odpad. Táto hadica je súčasťou balenia sušičky Concept SP6508.

Praktický držiak na sušenie obuvi, plyšiakov či vlnených odevov

Ak radi športujete, určite vám príde vhod praktický držiak na sušenie topánok, v ktorom bezpečne usušíte nielen topánky, ale tiež napríklad vlnené odevy a iné jemné textílie, ktoré vyžadujú šetrnejšiu starostlivosť. Držiak sa počas sušenia nikam nepohybuje, takže sú veci úplne chránené pred poškodením. Sušička Concept SP6508 je skvelá aj na sušenie detských plyšiakov, ktoré môžete tiež umiestniť do držiaka.

Pomocou medzikusu ušetríte veľa miesta

Sušička Concept SP6508 ponúka príjemné riešenie v situácii, keď nemáte príliš veľa miesta. Jednoducho stačí dokúpiť medzikus Concept MS6500, pomocou ktorého uložíte sušičku nad práčku. Vznikne tým tzv. komínové zostavenie, ktoré vám ušetrí veľa miesta. Medzikus v sebe ukrýva aj praktickú zásuvku, ktorá je ideálna na odloženie koša s bielizňou, alebo ju môžete použiť ako poličku. Sušičku SP6508 odporúčame kombinovať s práčkou Concept PP6508i.

Sušička Concept SP6508 s funkciou odloženého štartu

Perfektnou funkciou sušičky Concept SP6508 je možnosť nastavenia odloženého štartu (až o 23 hodín). Vďaka tomu si budete môcť nastaviť začiatok aj koniec programu tak, aby ste po návrate domov mali všetko krásne vysušené a voňavé. Bielizeň potom len upracete do skrine, prípadne si ju vezmete ihneď na seba.

Praktický cyklus na menej pokrčenú bielizeň

Nestíhate obsah sušičky vybrať a bojíte sa, že bielizeň bude príliš pokrčená? Nemusíte sa ničoho obávať, pretože sušička Concept SP6508 vám ponúka špeciálny cyklus, ktorý po dokončení sušenia pravidelne otáča bubnom, kým otvoríte dvierka. Bielizeň tak nebude nijako pokrčená a vy ju vyberiete, až budete mať čas. Tento cyklus vám ušetrí veľa času, pretože niekedy ani nebudete musieť bielizeň po vytiahnutí zo sušičky Concept SP6508 žehliť.

Kvalitné LED vnútorné osvetlenie sušičky na bielizeň Concept SP6508

Benefitom sušičky na bielizeň Concept SP6508 je vnútorné LED osvetlenie bubna, vďaka ktorému máte úplný prehľad o tom, či v sušičke nezostal nejaký zabudnutý kúsok. Svetlo sa vždy rozsvieti, keď otvoríte dvierka. 

Užitočný detský zámok

Ak máte doma deti, ktoré rady objavujú niečo nové, máme pre vás skvelú správu. Sušička Concept SP6508 je totiž vybavená praktickým detským zámkom. Ten zabráni deťom akémukoľvek stlačeniu tlačidla, ktoré by mohlo nechcene zmeniť program. Detský zámok sa s ukončením programu deaktivuje.

Praktický ovládací panel v českom jazyku

Sušička Concept SP6508 vás zaiste poteší prehľadným ovládacím panelom v českom jazyku. Panel je vybavený elektronickým displejom a otočným voličom. 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 235 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 60,9 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 84,5 cm
Hmotnosť 46,8 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Systém proti krčeniu bielizne, Detská poistka
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  CONSU001
Produktové číslo:  SP6508
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12