Obnoviť stránku

Recenzie Splněná přání

Zaujímajú vás názory a recenzie na Splněná přání? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Splněná přání. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Splněná přání aj vy.
Splněná přání - Dr.  Wayne W. Dyer
Splněná přání
Predaj skončil
Sekela technology solutions s.r.o., Prahaflag
Hodnotené 23. 9. 2013, variant Splněná přání
Overený nákup
Opravdu to funguje.
0 ×Nahlásiť
Irena, Plzeňflag
Hodnotené 22. 4. 2013, variant Splněná přání
Overený nákup
Cena oproti papírové knize, rychlost nákupu a výběr formátů ke stažení. Jinak kniha sama o sobě je shrnutí vycházející z tvorby amerických koučů, o osobnostním růstu, kvantové fyzice, tvoření, pozitivní mysli a emocí, plus učení o Saint Germainovi.
Čtenářům, kteří tohle všechno četli jinde nic nového nepřinese. Navíc mně osobně nevyhovuje těžkopádný, lehce nezáživný a leckdy nelogický styl psaní pana Dyera (nebo jeho překladu)
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02