Obnoviť stránku

Recenzie Spigen Gearlock Stem/Handlebar Bike Mount

Zaujímajú vás názory a recenzie na Spigen Gearlock Stem/Handlebar Bike Mount? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,1 z 5 hviezdičiek od 8 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Spigen Gearlock Stem/Handlebar Bike Mount. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Spigen Gearlock Stem/Handlebar Bike Mount aj vy.
Spigen Gearlock Stem/Handlebar Bike Mount - Držiak na mobil
Spigen Gearlock Stem/Handlebar Bike Mount
Predaj skončil
Pavel, Mladá Boleslavflag
Hodnotené 23. 9. 2023, variant Spigen Gearlock Stem/Handlebar Bike Mount
Overený nákup
Kvalita
Zpracování
0 ×Nahlásiť
Tomáš, Praha 4flag
Hodnotené 10. 5. 2021, variant Spigen Gearlock Stem/Handlebar Bike Mount
Overený nákup
Rychlá montáž a kupodivu drží
Zatím žadné.
0 ×Nahlásiť
Peter, Tvrdomesticeflag
Hodnotené 31. 10. 2020, variant Spigen Gearlock Stem/Handlebar Bike Mount
Overený nákup
mobil drzi dobre
Ako spokojny zakaznik s alternativnym modelom tohoto mountu (smerujuci dopredu pred riadidla) som chcel usetrit nejake miesto na kokpite a rozhodol som sa skusit aj tento model. Popravde som sklamany:
paska ktora drzi mount je plastova, pri troska vacsom utiahnuti strhava zavit
zospodu drziaka je guma ktora ma branit rotacii okolo miesta namontovania, guma sa od drziaka odlepila takmer okamzite a na riadilach vobec nedrzala
tvar plastovej casti s gumou ktora dolieha na predstavec/riadidla je absolutne nevhodna na vacsinu modernych riadidiel a predstavcov.
na moderne kratke predstavce hranatejsich rozmerov rovno mozte zabudnut, tak isto na moderne riadidla s variabilnym priemerom.
pre velke mobilne telefony je takmer nemozne odopnut mobil jednou rukou.
Celkovo - na mtb nekupovat, na cestu/gravel s predstavcom aspon 70 mm sa moze jednat o dobru volbu. Neprehanat s utahovanim, inak drziak poskodite a uz ho ani nemozete vratit.
0 ×Nahlásiť
Martin, Zlínflag
Hodnotené 20. 8. 2020, variant Spigen Gearlock Stem/Handlebar Bike Mount
Overený nákup
Drží skvěle
Nenašel jsem, že by se dal koupit jenom ten díl, který je prilepený na telefonu. Při změně telefonu, nebo potřebě připnout jiné zařízení je nutné koupit znovu celý systém.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17