Obnoviť stránku

Recenzie Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4

Zaujímajú vás názory a recenzie na Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4 aj vy.
Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4 - Ochranné sklo
Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4
Predaj skončil
Miroslav, Líbezniceflag
Hodnotené 6. 4. 2023, variant Spigen EZ Fit Cover+Hinge Film 2 Pack FC Black Samsung Galaxy Z Flip4
Overený nákup
2 kusy skla a filmu na pant jsou zbytečné, pravděpodobně je nevyužiju, takže bych raději jeden kus za poloviční cenu. Šablona pro umístění skla je dobře udělaná, instalace byla snadná a přesná. Po instalaci se u jednoho okraje trochu držely bubliny, ale přes noc samovolně zmizely (jak bylo zmíněno v návodu), takže ok. Dotykové ovládání je i přes tloušťku skla bez problému.
plastová šablona pro snadné a přesné umístění skla
kompatibilní s originálními kryty
včetně ochrany pantu
chytá otisky prstů výrazně více než displej bez ochrany
sklo je dost tlusté - výrobce udává 0,6 mm, já jsem naměřil 0,75 mm (ale objektivy hned vedle mají výšku 1,3 mm a originál kryt s poutkem má tloušťku 2,5 mm, takže to zase tak moc nevadí)
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02