Obnoviť stránku

Recenzie SPC Gear Viro Gaming Headset

Zaujímajú vás názory a recenzie na SPC Gear Viro Gaming Headset? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,1 z 5 hviezdičiek od 14 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s SPC Gear Viro Gaming Headset. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na SPC Gear Viro Gaming Headset aj vy.
SPC Gear Viro Gaming Headset - Herné slúchadlá
SPC Gear Viro Gaming Headset
Predaj skončil
Jakub, Olomoucflag
Hodnotené 25. 9. 2022, variant SPC Gear Viro Gaming Headset
Overený nákup
Sluchátka jsou super ale bohužel když volám s klukama na discordu tak všichni slyší sami sebe kvůli mně.. i po nastavení sensitivity a ztlumení ostatních
Super zvuk
Hezký design
Kvalitní zpracování
Když volám, tak všichni slyší ozvěnu..
0 ×Nahlásiť
Roman, Praha 7flag
Hodnotené 29. 3. 2021, variant SPC Gear Viro Gaming Headset
Overený nákup
Věrné podání zvuku
Nepíská nechrčí
Slušný mikrofon
Zvuk otírajícího se kabelu
Po půl dni se trochu potí
0 ×Nahlásiť
Martin, Žilinaflag
Hodnotené 23. 11. 2020, variant SPC Gear Viro Gaming Headset
Kúpil som so zámerom používať v práci na dlhé telefonovanie na home office. Bohužiaľ vrátil som ich po dvoch dňoch kvôli dvom problémom: 1. Sú veľmi veľké - väčšie než akékoľvek over-ear slúchadlá, ktoré som doteraz mal. Vo webkamere som vyzeral naozaj komicky. 2. Kábel a jeho izolácia - dodaný kábel nie je klasicky potiahnutý hladkou gumenou bužírkou, ale akýmsi pletivom pripomínajúcim textil. Problém nastáva, keď sa kábel dotkne nábytku, alebo časti oblečenia. Kábel, v kominácii s veľkou tenkou plastovou ozvučnicou, má za následok, že akýkoľvek sebemenší pohyb hlavy sa prejaví ako hlasné šušťanie a škrabot v ľavom slúchadle. Je to veľmi nepríjemný zvuk, ktorý ľahko prehluší hlas volajúceho. Audio kvalitu som nestihol otestovať, ale z prvého dojmu vyzeralo, že nie sú tak hnusne prebasované ako 99% "gaming" slúchadiel, čo je plus. Na dlhé konferenčné cally úplne nepoužiteľné slúchadlá. Vlastne, asi nepoužiteľné na nič, pri akejkoľvek činnosti by mi liezol ten hluk z kábla na nervy.
Vcelku pohodlné
Hrozný neizolovaný kábel šuštiaci v uchu
Komicky veľké rozmery
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07