Obnoviť stránku

Recenzie Sony XQZ-CBCC Stand Cover Xperia 10 IV 5G, Black

Zaujímajú vás názory a recenzie na Sony XQZ-CBCC Stand Cover Xperia 10 IV 5G, Black? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Sony XQZ-CBCC Stand Cover Xperia 10 IV 5G, Black. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Sony XQZ-CBCC Stand Cover Xperia 10 IV 5G, Black aj vy.
Sony XQZ-CBCC Stand Cover Xperia 10 IV 5G, Black - Puzdro na mobil
Sony XQZ-CBCC Stand Cover Xperia 10 IV 5G, Black
Predaj skončil
Zákazník, Jílové U Prahyflag
Hodnotené 4. 12. 2022, variant Sony XQZ-CBCC Stand Cover Xperia 10 IV 5G, Black
Overený nákup
stojan se téměř brzy ulomil, použil jsem ho asi 2x
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 17. 11. 2022, variant Sony XQZ-CBCC Stand Cover Xperia 10 IV 5G, Black
Overený nákup
Toto je celkom fajn púzdro. Zlepšuje úchop mobilu. Xperia 10 IV má veľmi hladký chrbát a je úzka. S týmto púzdrom mám konečne pocit, že sa mi už mobil nevyšmykne z ruky. Púzdro je celkom inteligentne navrhnuté. Ľahko sa sa nasadzuje a dáva zas dole vďaka odhaleným bočniciam. Chráni rohy mobilu. Na druhú stranu, výklopná noha vyzerá dosť krehko. Stačí ju odklopiť a sama sa na pružinovom mechanizme vyaretuje na svoju maximálnu pozíciu cca 85°. Ak sa ju pokúsite ale silou vyklopiť úplne na 90°, tak asi by ste ju vytrhli alebo vylomili. Na to pozor. Je veľká škoda, že Alza k tomuto nedala fotku z manuálu, kde je to pekne nakreslené. Nevýhodou je tiež povrchová úprava plastu, ktorý zdá sa chytá viac mastnotu ako bežný hladký plast, ale to je asi len dôsledok toho, že je povrch drsnejší aby mobil istejšie držal v ruke. Proste treba to vyskúšať. je veľká škoda, že ho alza neukázala na SONY kiosku v showroome. Podľa mňa je to veľmi dobrý kryt. Dúfam že bude dostupný aj o 3 roky, keď väčšina plastových krytov zažíva prvé ulomené kúsky a únavu materiálu vekom a namáhaním.
inteligentná konštrukcia
zmysluplný kompromis medzi ochranou mobilu a minimálnym množstvom potrebného materiálu
odhalené hrany mobilu, ale chránené rohy čo je určitý kompromis kde si mobil zachová minimálne rozmery a ochráni kritické časti mobilu (rohy).
trochu vyššia cena, tento kryt by si zaslúžil skôr cenovku 18€
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13